Dagverslag TOA-gebruikersbijeenkomst 9 februari 2023

Op woensdag 9 februari was er voor het eerst in bijna drie jaar weer de mogelijkheid voor een TOA-gebruikersbijeenkomst. Functioneel beheerders en instellingsbeheerders werden gedurende een goedgevuld dagprogramma meegenomen in de digitalisering van het examenproces. 

Bij binnenkomst konden alle deelnemers hun badge ophalen bij de ingang. Zo wist iedereen met wie hij in gesprek ging, wel zo fijn. In een grote ruimte stond voor iedereen een flesje water, een kop koffie of thee en een Bossche bol klaar. Om 10:30 werd de dag afgetrapt door Marlous Hodes, productmanager TOA. Na een welkomstwoord en wat huishoudelijke mededelingen kon de dag echt starten.

In de eerste sessie werd voornamelijk aandacht besteed aan de ontwikkeling die het TOA-toetsplatform de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Uiteraard werd er ook gekeken naar de ontwikkelingen die voor komend jaar op de planning staan. Hierbij werd ook plaatsgemaakt voor input van deelnemers. In sessie twee gingen we dieper in op de nieuwe standaard voor gegevensuitwisseling tussen ROC’s en leveranciers. Wat gaat er veranderen en hoe gaat dit in zijn werk?

 

TOA-gebruikersbijeenkomst

“Het is mooi om te zien hoe verschillende partijen samenkomen.”

Leendert Stam, Eduarte

 

Na de eerste presentaties en nuttige discussies was het alweer tijd voor de lunch met heerlijke broodjes, fruitsalade en verse jus d’orange. Dit bleek ook een mooi moment voor deelnemers om elkaar beter te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan. 

In de derde sessie werden de deelnemers geïnformeerd over de plannen die Ontrac en TOA samen hebben. De laatste sessie van de dag stond in het teken van de belangrijkste functionaliteiten binnen TOA. Door middel van interactieve elementen kregen deelnemers de mogelijkheid om input te geven op de manier van doorontwikkeling. 

Na de dagafsluiting stond de borrel op de planning. Onder het genot van een drankje en een hapje praatte iedereen nog wat na. Een greep uit de eerste reacties van gebruikers en het team: 

 TOA-gebruikersbijeenkomst  TOA-gebruikersbijeenkomst

 

“Fijn om de organisatie, de mensen met wie je werkt, te leren kennen.”

Deelnemer gebruikersbijeenkomst

 

“Leuk om ook andere dingen te horen waar je misschien zelf niet mee bezig bent.”

Deelnemer gebruikersbijeenkomst

 

“Het was een heel waardevolle dag met veel goede input en feedback van gebruikers.”

Marlous Hodes, Bureau ICE

 

Wil je alle presentaties bekijken, dat kan via onderstaande button.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *