Menu
TOA mbo banner
TOA mbo banner

Maak kennis met het Rubrics beoordelingsmodel

Vanaf half maart vind je een toets in TOA met de naam: ‘Demo-toets met RB’. De toets bevat geen opgaven, maar je kunt als beoordelaar/assessor wel vast kennismaken met het rubrics beoordelingsmodel. Het rubrics beoordelingsmodel is een herziene versie van het globale beoordelingsmodel.

In mei zal dit model bij de toetsen toegevoegd worden als optie; in de zomer voor alle instellingsexamens. Om te zorgen dat jullie in het nieuwe schooljaar een weloverwogen keuze in een model maken, kunnen jullie vanaf heden het rubrics beoordelingsmodel leren kennen. Omdat het niet om een echte toets gaat komt er geen uitslag uit, maar laat jou wel alvast kennismaken met de aangepaste formuleringen en niveauopbouw. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van deze demoversie.

Blijf op de hoogte!

Het rubrics beoordelingsmodel is in het voorjaar van 2020 beschikbaar, zodat je er al mee kunt oefenen. In mei en in de zomer 2020 volgen nog meer aanpassingen in het toetsplatform en de huidige beoordelingsmodellen. We houden je met serviceberichten, de TOA-nieuwsbrief en in TOA Toetsplatform op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nog geen abonnee van de TOA-nieuwsbrief? Meld je dan aan. Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met onze klantenservice via toa@bureau-ice.nl of bel 088 – 556 98 00.

Logo TOA - Bureau ICE