Menu
TOA toetsing en training
TOA toetsing en training

Verbeteringen – 23 juli 2020

Aanpassingen

Op 23 juli wordt het TOA Toetsplatform geüpdatet. In deze update zit een aantal verbeteringen waar we je graag meer over vertellen. Ook vertellen we je alvast over ontwikkelingen die achter de schermen plaatsvinden en kijken we vooruit naar wat er de komende maanden op de planning staat.  

Filterdatum vastzetten

Deze functionaliteit is ontwikkeld voor beoordelaars/assessoren. In het menu Toetsen/Examens, Beoordelen, kan het filter ‘vanaf datum’ vastgezet worden, zodat je na het beoordelen van een toets /examen dit filter niet opnieuw hoeft in te stellen. Het vastzetten kan op twee manieren; een vaste instelling en een tijdelijke instelling.  

Hoe werkt het? 
  1. Je kunt een ‘Standaard zoekperiode bij beoordelen (in maanden)’ opgeven in je eigen gebruikersoverzicht. Daar kom je door in TOA achter je naam (rechtsboven in de paarse balk) in het uitrol menu te kiezen voor ‘Mijn gegevens’, en naar beneden te scrollen naar ‘Persoonlijke instelllingen’. Hier kun je een periode in maanden ingeven.
  2. Tijdens een sessie in TOA (van inlog tot het moment dat je uitlogt) kun je het ‘Vanaf datum’ filter aanpassen. Gedurende de sessie houdt TOA deze instelling vast. Na het uitloggen en opnieuw inloggen is je invoer gereset naar de standaard van TOA.  

 

 

Het rubrics beoordelingsmodel

Het rubrics beoordelingsmodel is vanaf deze release ook beschikbaar bij examens. In TOA hadden alle (instellings)examens een globaal beoordelingsmodel. Vanaf 5 augustus komt daar de keuze voor een rubrics beoordelingsmodel bij. Het rubrics beoordelingsmodel biedt beoordelaars en assessoren handvatten en ondersteuning tijdens het beoordelen van examens.

Vooruitblik

Het Beoordelaars Management Systeem (BMS)

Het BMS is een verzamelnaam voor allerlei verbeteringen die toegepast gaan worden op het gebied van beoordelaars management. In de volgende release komt er een overzichtelijk dashboard, waarin je in één oogopslag een overzicht krijgt, zonder daarvoor op verschillende plekken in TOA te hoeven kijken. Vanuit dit dashboard kun je rechtstreeks beoordelaars/assessoren toewijzen aan toetsen en examens 

 

Eerdere platformupdates van het TOA Toetsplatform

Je vindt alle updates van het TOA Toetsplatform op deze plek.

 

Blijf op de hoogte!

De volgende update wordt eind augustus verwacht. We houden je met serviceberichten, de TOA-nieuwsbrief en in TOA Toetsplatform op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nog geen abonnee van de TOA-nieuwsbrief? Meld je dan aan. Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met onze klantenservice via toa@bureau-ice.nl of bel 088 – 556 98 00.

Logo TOA - Bureau ICE