Contact
TOA Training Vaststeladviseur
TOA Training Vaststeladviseur

Training Vaststeladviseur Startbekwaam PDCA

Daarom deze training

Je bent (mede)verantwoordelijk voor het vaststellen van jullie examens. Voldoende kennis over jouw taken, omgaan met dilemma’s en de kwaliteit van examens is dus belangrijk. Tijdens deze training krijg je antwoord op al jouw vragen. Zodat je jezelf na afloop een gecertificeerd vaststeladviseur mag noemen.

Voor wie

Leden van de vaststelcommissie die meer zicht willen hebben op het vaststellen van examens. Wil je examens vaststellen in het TOA Toetsplatform? Bekijk dan deze korte training. Ben je een toets- of examenconstructeur? Dan is deze training ook interessant, omdat je leert aan welke wettelijke eisen een examen moet voldoen.

Het praktische deel is verhelderend
Gino Palo

Dit ga je leren:

  • Taken binnen de examencyclus
  • Vaststellen met behulp van het kwalificatiedossier of keuzedeel
  • Controleren op toetstechnische eisen
  • Vaststellen met de juiste documenten
  • Feedback geven aan de examencommissie

TOA Trainingen - PDCA Cyclus - Bureau ICEIn de training doorlopen we de fasen Plan, Do en Check & Act van de examencyclus.

Dit levert het op

Tijdens de training wisselen we theorie voortdurend af met leerzame opdrachten. Daardoor haal je het optimale uit deze training en breng je dit de volgende dag in de praktijk! Na afloop ontvang je een naslagboekje met de behandelde stof en het certificaat Vaststeladviseur Startbekwaam PDCA (als je alle dagdelen hebt gevolgd).

Investering

De standaard groepsprijs is € 4.130,-

De reguliere training bestaat uit 3 dagdelen van 3 uur. Dagdeel 1 en 2 zijn op 14 oktober 2021 en dagdeel 3 is nog niet gepland.

Nuttige informatie

Volledig online nee
Volledig op locatie V
Deels online nee
Open inschrijving nee

 

Rapportcijfer TOA Training

Ook interessant

Je leert met deze training de basisprincipes van het vaststellen. We begrijpen goed dat je hier meer hulp bij nodig hebt. Daarom gaan we graag in gesprek met je over de mogelijkheden. Ook is een combinatie mogelijk van een constructietraining en een vaststeltraining.

Verder sluiten deze trainingen goed aan:

TOA Training Vaststeladviseur

Meld je aan