Aanmeldperiode IEP Eindtoets 2021 van start!

IEP Eindtoets

Tussen 1 december 2020 en 31 januari 2021 moeten alle basisscholen een keuze maken voor de eindtoets die zij willen afnemen bij hun groep 8 leerlingen. Ruim één op de drie scholen koos de afgelopen jaren voor de IEP Eindtoets.

Het enthousiasme voor de papieren IEP Eindtoets blijft ieder jaar groeien. De IEP heeft voor kinderen een vertrouwde vorm; het oogt als een werkboekje, met opgaven die aansluiten bij de leefwereld van een 11/12-jarige. Geen schrapkaart waarop kinderen het vakje van het juiste antwoord moeten inkleuren, waarmee makkelijk fouten worden gemaakt, maar een fris vormgegeven boekje waarin je het antwoord gewoon opschrijft. De IEP Eindtoets vindt dit jaar plaats op 20 en 21 april 2021.

Meteen aanmelden

Scholen die zich direct willen aanmelden voor de IEP Eindtoets 2021 kunnen dat op deze pagina doen.

Kennismaken met de IEP Eindtoets?

Scholen die zich nog oriënteren kunnen in 10 minuten kennismaken via het webinar ‘IEP Eindtoets in vogelvlucht‘. Heb je daarna nog vragen? Meld je dan aan voor een online vragenmoment waarbij je de IEP-adviseur uit jouw eigen regio alles kunt vragen.

Vraag het andere scholen

Wij kunnen je natuurlijk alles vertellen over de IEP Eindtoets. Maar leerkrachten en leerlingen die al jarenlang IEP’en kunnen dat nóg beter. Met 2350 IEP-scholen in Nederland, is er sowieso een IEP-school die graag hun ervaring wil delen. We hebben een groot aantal referentiescholen, gegroepeerd naar provincie. Daarnaast heeft een aantal IEP-scholen hun ervaringen al gedeeld via onze referentenpagina. Vraag naar IEP!

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *