Aanmeldperiode IEP Eindtoets 2022 van start!

Tussen 1 december 2021 en 31 januari 2022 maken alle basisscholen een keuze voor de eindtoets die zij willen afnemen bij hun groep 8 leerlingen. Ruim één op de drie scholen koos de afgelopen jaren voor de IEP Eindtoets.

Het enthousiasme voor de IEP Eindtoets groeit ieder jaar. De IEP Eindtoets heeft voor kinderen een vertrouwde vorm; het oogt als een werkboekje, met contexten die aansluiten bij de belevingswereld van een 11/12-jarige. Er mag in het toetsboekje geschreven worden, er hoeft niet gebladerd te worden naar een schrapkaart waarop het vakje van het juiste antwoord moet worden ingekleurd. De IEP Eindtoets vindt dit jaar plaats op 20 en 21 april 2022.

Meteen aanmelden

Scholen die zich direct willen aanmelden voor de IEP Eindtoets 2022 kunnen dat via deze pagina doen.

Kennismaken met de IEP Eindtoets?

Scholen die zich nog oriënteren kunnen in 10 minuten kennismaken via het webinar ‘IEP Eindtoets in vogelvlucht‘.

Vraag het andere scholen

Wij kunnen je natuurlijk alles vertellen over de IEP Eindtoets. Maar leerkrachten en leerlingen die al jarenlang IEP’en kunnen dat nóg beter. Met 2400 IEP-scholen in Nederland, is er sowieso een IEP-school die graag hun ervaring wil delen. We hebben een groot aantal referentiescholen, gegroepeerd naar provincie. Daarnaast heeft een aantal IEP-scholen hun ervaringen al gedeeld via onze referentenpagina. Vraag naar IEP!

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *