CIIO-certificering rekenexamens TOA

CIIO-gecertificeerde rekenexamensGoed nieuws! Onze rekenexamens zijn gecertificeerd door de CIIO. Onze certificering liep nog tot juli 2024. Het vroegtijdig laten certificeren was dan ook een bewuste keuze. Op deze manier borgen we de kwaliteit van onze examens. Wanneer je kiest voor de rekenexamens van TOA, weet je dat je kiest voor kwaliteit.

Nieuwe rekeneisen in het mbo

Rekenen telt tegenwoordig mee voor het behalen van het diploma. De nieuwe rekeneisen zijn bedoeld op het rekenniveau te verhogen. Op die manier beheersen studenten over de basisvaardigheden die belangrijk zijn in de maatschappij. Bovendien sluiten de nieuwe rekeneisen veel beter aan bij de belevingswereld van de student.

Met TOA bieden we je eerlijk inzicht in waar jouw studenten staan en wat ze kunnen. Met betrouwbare toetsen, gecertificeerde examens, complete persoonlijke evaluatieroutes en inzichtelijke rapportages. Bovendien ontzorgen we jou als docent, bijvoorbeeld doordat een groot deel van onze toetsen automatisch worden nagekeken. Zo kun jij je volledig richten op jouw studenten en is hun groei altijd in zicht.

 

“Dat we onze rekentoetsen vroegtijdig laten certificeren was een bewuste keuze. Docenten moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze examens.”

Marlous Hodes, Productmanager mbo

 

Voordelen van de TOA-rekenexamens

  • Complete evaluatieroute
  • 80% van het rekenexamen wordt automatisch beoordeeld
  • Rekenexamens zijn te plannen op ieder gewenst tijdstip, wanneer de student er klaar voor is
  • Het examenbureau kan de rekenexamens zelf inplannen
  • Je bent niet afhankelijk van afnameperiodes
  • Enkel examens nakijken van je eigen instelling
  • TOA biedt domeinexamens aan voor rekenen

We helpen je graag op weg

Heb je vragen over het toetsen of examineren van Rekenen in TOA-toetsplatform? Maak een afspraak via de button en we gaan graag met je in gesprek over de complete evaluatieroute: nulmetingen, voortgangstoetsen en examens.

mbo - TOA
Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *