Gecertificeerd examenleverancier

Geslaagd! Bureau ICE voldoet volledig aan de norm voor valide exameninstrumenten. Dus je kunt met een gerust hart gebruikmaken van onze examenproducten. Aan mboRijnland de eer om van ons het eerste certificaat voor valide exameninstrumenten te ontvangen.

Bureau ICE is met TOA gecertificeerd als examenleverancier aan de hand van de norm voor valide exameninstrumenten. Volgens de certificerende autoriteit CIIO voldoen wij met onze examenproducten aan de gestelde producteisen. Ook voldoen wij aan alle organisatie- en proceseisen. Met deze certificering ben je er als mbo-school van verzekerd dat je valide examenproducten bij ons inkoopt.

  • Route 1: Kies je er als school voor om valide examens in te kopen bij een gecertificeerde instantie? Dan ben je bij TOA aan het juiste adres. Je kunt daarbij gebruikmaken van TOA Toetsplatform dat je ondersteunt bij de administratieve en logistieke delen van het examenproces. Met het extra toetspakket TOA Connect is het mogelijk om instellingsexamens in de beroepscontext, examens voor keuzedelen en examens voor kwalificaties (proeves) in te kopen.
  • Route 2: Geef je er als school de voorkeur aan om examens zelf te construeren binnen de collectieve afspraken? Dan kan TOA je ondersteunen met bijvoorbeeld een training ‘Toets- en examenconstructie’ of met een screening van het examen.

Weet je al of je examens gaat inkopen of zelf gaat ontwikkelen? Welke eisen je stelt aan de examens? Heb je vragen over valide exameninstrumenten? Wij komen graag langs om je te ondersteunen in dit keuzeproces. Neem dan contact op met  onze adviseurs Antoine Calis of Frank Harteloh. Stuur een mail naar toa@bureau-ice.nl.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *