Haal meer uit je klas met de Summerschool

Tijdens de zomer hoef je de schoolbanken niet te missen; schuif aan bij de Summerschool sessies van Malmberg. Dit jaar helaas niet op locatie, maar online gaat het gewoon door. Kijk en luister tussen 10 augustus en 10 september mee bij webinars van elk tussen de 30 en de 60 minuten. En het mooie is: dat kan ook gewoon vanaf je vakantieadres! Je vindt hieronder ook de terugkijklinks.

JIJ! Toetsing & Training - Leerling en Docent B - JIJ! - Voortgezet Onderwijs

Webinar: Goed en eerlijk volgen en evalueren in de brugklas

Na maanden van afstandsonderwijs en het ontbreken van het onafhankelijk advies van de eindtoets zullen brugklassen (nog) meer gedifferentieerd zijn. Hoe zie je nu goed en op tijd of een leerling op de juiste plek zit en op welke aspecten je goed kunt bijsturen op cognitief en sociaal-emotioneel vlak. Onze onderwijskundig adviseurs hebben een evaluatieroute in het JIJ! Leerlingvolgsysteem samengesteld, die kan ondersteunen bij het proces van volgen en evalueren. Hierbij is veel ruimte voor eigen keuzes. In dit webinar vertellen onderwijskundig adviseur toetsing Stephanie Drenth en trainer Jesús de la Torre y Rivas je er alles over.

Voor wie?: docenten brugklas, mentoren, kwaliteitsmedewerkers, coördinatoren onderbouw, schoolleiders

Vereiste voorkennis: geen

Kijk dit webinar terug:

Uitzending 20 en 26 augustus: Terugkijken

training determineren

 

Webinar: Goed determineren: meer leren met goed toetsen

We willen allemaal dat iedere leerling tot zijn recht komt. De keuze voor het juiste opleidingsniveau of profiel is dus heel belangrijk. Maar hoe weet je wat bij de leerling past? Daarvoor is goede determinatie onmisbaar. Cijfers alleen geven niet altijd een goed beeld. We hebben relevante informatie nodig over wat leerlingen weten, kunnen en snappen. Dat kan met goede formele toetsen, maar ook met handige werkvormen in je les. Hoe? Ontdek het in deze webinar gegeven door onze trainers Jesús de la Torre y Rivas en Sergej Visser.

Voor wie?: docenten, mentoren, coördinatoren, teamleiders

Vereiste voorkennis: geen

Kijk dit webinar terug:

Uitzending 27 aug en 8 september: Terugkijken

Naast deze twee webinars, gegeven door Bureau ICE, staat er veel meer op de planning. Bekijk het totale overzicht hier.

 

Veel kijk-, luister- en leerplezier!

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *