Landelijke storing bij Basispoort

Sinds gistermorgen is er, helaas met enige regelmaat, een landelijke storing bij Basispoort. Hierdoor lukte het niet om standaard op te starten via Basispoort zoals je gewend bent. En daardoor kon je ook niet inloggen in het IEP Leerlingvolgsysteem. Heel erg vervelend omdat veel scholen juist deze week gestart zijn met de afname van de volgtoetsen. We snappen dat dit veel impact heeft op de leerlingen in jouw klas. En ook dat het logistiek een uitdaging is gezien de geplande toetsen binnen de school.  

Basispoort werkt hard om tot een duurzame oplossing te komen zodat jij en je leerlingen zonder onderbrekingen kunnen toetsen. We staan in nauw contact met Basispoort en hebben onze hulp aangeboden om mee te denken. Mocht je de komende dagen onverhoopt nog een keer problemen ervaren, houdt dan de website van Basispoort in de gaten voor de actuele status.

Onderstaand houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

17 januari 2024

 • 12:30 – de storing is voorbij. We wensen jou en je leerlingen veel IEP-plezier.
 • 11:00 – de storing is nog niet verholpen. We verwachten rond lunchtijd een nieuwe update.
 • 10:15 – de storing is voorbij. Je kan weer inloggen in het IEP LVS.
 • 8:45 – eerste melding van de storing bij Basispoort. Je kan op dit moment niet inloggen in het IEP LVS.

Reacties (2)

 1. Niels de Waard

  Hallo,

  Bedankt voor je reactie. Wij kunnen hier inderdaad niets aan doen, maar dat maakt het niet minder vervelend voor de leerlingen in de klas en de planning op school. Wij hopen dat meer mensen op jouw manier naar toetsen kijken, want zo denken wij er inderdaad ook over.

  Een fijne dag!
  Niels, Bureau ICE

 2. R. Brussel

  Hier kunnen jullie niks aan doen en veel impact? Als je de toetsen niet zo belangrijk maakt voor de leerlingen, dan schrikken ze ook niet zo snel. Viel dus wel erg mee.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *