TOA test de OKE-koppelingen met het Albeda College en Eduarte

Woensdag 28 februari waren we met team TOA bij het Albeda College in Rotterdam voor het testen van de OKE-koppelingen met Eduarte. Daarnaast waren Topicus, ROC van Amsterdam/Flevoland en drie deelnemers van de OKE-werkgroep vertegenwoordigd. We kregen van dichtbij mee hoe het Albeda College en andere instellingen werken en hoe we dat het beste kunnen ondersteunen. Enorm waardevol voor ons om te zien dat afgelopen maanden de juiste stappen zijn gezet en in combinatie met de opgehaalde informatie van deze dag verdere stappen kunnen zetten rondom het proces van digitaal examineren via Eduarte en TOA.

Wat hebben we getest

  • Het ophalen van de toetscatalogus vanuit Eduarte (happy flow met koppeling 0).
  • Opsturen van geplande afnames vanuit Eduarte (koppeling 2).
  • Het versturen van resultaten vanuit TOA (koppeling 3).
  • Minder vanzelfsprekende acties zoals, het annuleren van een deelname of zitting, wijzigen van de naam van een kandidaat en het blokkeren van een examen in TOA.

Ook haalden we wensen van de verschillende instellingen op. Sommige daarvan moeten we buiten de OKE-standaard oplossen. De komende periode gaan we vol vertrouwen en motivatie door met ontwikkelen. We kijken uit naar een succesvolle uitrol naar de productieomgevingen. Naast Eduarte bekijken we ook de mogelijkheden voor OKE-koppelingen met Ontrac en Osiris.

We helpen je graag op weg

Heb je vragen over TOA? Maak een afspraak via de button en we gaan graag met je in gesprek.

MBO - TOA - Bureau ICE
Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *