Menu
NT2 - Header productpagina desktop - Bureau ICE
NT2 - Header productpagina mobiel - Bureau ICE

Verbeteringen – 14 januari 2021

Aanpassingen

Op donderdag 14 januari, vanaf 22.00 uur, worden enkele belangrijke wijzigingen in het toetsplatform doorgevoerd. Wij raden je aan om op dat moment geen toetsen en examens te plannen en af te nemen. Lees hier meer over de update.

Aanpassingen

Dashboards

Om meer inzicht te geven in het gebruik en acties van Toetsplatform Taal, hebben we een dashboard per rol gemaakt. In dit dashboard kun je acties en statussen vinden met betrekking tot webservices of beoordelingen, maar bijvoorbeeld ook informatie over het aantal gebruikers of totaal aantal lopende toetsen en examens.  

Menu

De pagina’s Beoordelaarsbeheer, Assessorbeheer, Toetslijst, Toetsplan en Examenplan zijn de afgelopen tijd vernieuwd. Vanaf 14 januari worden deze pagina’s niet meer als pop-up getoond, maar kun je vanaf de pagina gebruik maken van het menu en rol en afdeling wijzigen.

Toetslijst

Op de pagina ‘Toetslijst’ is het mogelijk om in één oogopslag te zien welke toetsen zijn gekenmerkt als examen of zijn geblokkeerd en op welk niveau dat gedaan is (door Bureau ICE, instellings- of afdelingsniveau). Door middel van de filtering kan een selectie van toetsen gemaakt worden. Om de toetsen als examen te oormerken of te blokkeren selecteer je de toets en geef je vervolgens de gewenste actie mee.