Menu
Vernieuwd JIJ! Leerlingvolgsysteem
Op weg naar een vernieuwd JIJ!

Doorgeven info vernieuwde koppeling JIJ!

Vernieuwde LAS-koppeling

De manier van koppelen tussen JIJ! en de Leerlingadministratiesystemen Magister en Somtoday wordt vernieuwd. Na de zomervakantie kunnen ook docentgegevens en groepen worden gesynchroniseerd met Magister en Somtoday. Dat scheelt handwerk. Tijdens de synchronisatie van gebruikergegevens met Magister en Somtoday worden nu ook het leerjaar en de lesgroep uitgewisseld. Hiermee wordt elke docent in JIJ! gekoppeld aan de groepen met leerlingen waaraan hij of zij ook is gekoppeld in Magister en Somtoday. Met deze aanpassing is het nodig dat je als beheerder aan het begin van het schooljaar de koppeling eenmalig opnieuw instelt voor jullie school of vestiging. De instructie hiervoor ontvang je bij de eerste serviceberichten in augustus en september. Omdat wij alvast het een en ander inrichten voor jullie, vragen we je om een aantal gegevens aan ons door te geven.

Geef de volgende gegevens door:
  • BRIN-code school (4 tekens)
  • Vestigingscode school (2 tekens)
  • Vestigingsnaam in LAS

Let op: Het is hierbij belangrijk dat de BRIN en vestigingscodes exact overeenkomen met de codes in het huidige JIJ! LVS en in Magister of Somtoday.

Voorbeeld:
BRIN-code school, vier tekens Vestigingscode, twee tekens Vestigingsnaam in LAS
19XH 01 Stadion
19XH 03 Heesch

Hoe geef ik deze gegevens door?
  • Geef je de gegevens van één locatie door, dan kan dit in een mail naar: jij@bureau-ice.nl met als onderwerp: Gegevens koppeling JIJ! + schoolnaam
  • Geef je de gegevens van meerdere locaties door? Maak dan een excel met drie kolommen en stuur dit naar jij@bureau-ice.nl met als onderwerp: Gegevens koppeling JIJ! + schoolnaam.