4e Nationale Toetscongres 2019 - Anders kijken, meer zien - banner 1
4e Nationale Toetscongres 2019 - Anders kijken, meer zien - banner 6

Amsterdome is de locatie van het Toetscongres VO

Amsterdome: bolwerk van inspiratie

Wij ontvangen je op 10 oktober hartelijk in de Amsterdome tijdens Het 4e Nationale Toetscongres. De iconische koepel van deze inspirerende locatie leent zich uitstekend voor een dag over vernieuwing en innovatie.

De locatie is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en met de auto. Er is ruim gratis parkeergelegenheid bij de locatie. Binnenkort volgt meer informatie over de bereikbaarheid van Het 4e Nationale Toetscongres.

Amsterdome opende in 2018 haar deuren, nadat de locatie volledig opnieuw opgebouwd is met hergebruikte materialen. Dit maakt het tot de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland. Een perfecte plek om met elkaar na te denken over de toekomst! In de Amsterdome zal tijdens Het 4e Nationale Toetscongres in 12 zalen tegelijk gepresenteerd worden. Door tijdens de inschrijving je eigen programma samen te stellen weet je zeker dat jouw onderwerpen aan bod komen in een perfect Toetscongres.

Rugtas voor inspiratie

Tijdens het Nationale Toetscongres gaan wetenschappers en professionals uit de praktijk graag met jou als publiek in gesprek om hun ideeën te toetsen. Verwacht dus geen saaie boekpresentaties waarbij je achterover kunt leunen. Kies je liever voor een workshop om nieuwe toetsstijlen toe te passen dan zijn daar speciale ruimtes voor ingericht waar je in kleine groepjes met een trainer aan de slag kunt. Docenten leren het best van docenten. Daarom bestaat het grootste gedeelte van de sprekerslijst uit praktijkmensen die dagelijks voor de klas staan. Op 10 oktober zal de dome bruisen van ideeën, opvattingen en visies over de staat en de toekomst van het onderwijs. Je gaat naar huis met frisse ideeën en een rugtas vol inspiratie.

4e-Nationale-Toetscongres-Amsterdome-subzalen2

Food for thought

Tijdens het congres zal het je aan niets ontbreken. Om de concentratie hoog te houden zijn er pauzes tussen de workshops en lezingen waarbij je even rustig kunt bijpraten met collega’s of kennis kunt maken met vakgenoten. Geef tijdens je inschrijving eventuele dieetwensen of allergieën door zodat de catering daar rekening mee kan houden.

4e-Nationale-Toetscongres-Amsterdome-catering

Sprekers

Voor Het 4e Nationale Toetscongres hebben wij diverse wetenschappers en praktijkprofessionals bereid gevonden om hun kennis te delen. Sommige sprekers delen hun laatste wetenschappelijke onderzoek, maar bij andere sessies ga je actief aan de slag. Het is daarom goed dat de Amsterdome zich bij uitstek leent voor deze verschillende sessies. Of een spreker in een grote of kleine zaal zal spreken hangt af van het type sessie en de animo vanuit het publiek. Bij een aantal sprekers en de workshops is er echter een beperking voor het aantal deelnemers. Vis daarom niet achter het net: wacht niet te lang met het inschrijven en stel het programma samen van je eigen interesses en voorkeuren.

4e-Nationale-Toetscongres-Amsterdome-subzalen-Anders-kijken-meer-zien