4e Nationale Toetscongres 2019 - Anders kijken, meer zien - banner 1
4e Nationale Toetscongres 2019 - Anders kijken, meer zien - banner 4

Het 4e Nationale Toetscongres VO 10 oktober 2019 door Bureau ICE

Anders kijken, meer zien

Op donderdag 10 oktober vindt Het 4e Nationale Toetscongres plaats in Amsterdome, Amsterdam. Met het thema ‘Anders kijken, meer zien’ duiken we in mooie ontwikkelingen op het gebied van toetsing en wat dit betekent voor de praktijk. Wetenschappers tonen de laatste psychologische en sociologische trends en innovatieve docenten geven een openhartig beeld van wat er in hun klas gebeurt.

4e-Nationale-Toetscongres-Amsterdome-Anders-kijken-meer-zien

Bekijk hier de schitterende locatie Amsterdome waar het Nationale Toetscongres plaatsvindt. De locatie is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en met de auto. Er is ruim gratis parkeergelegenheid bij de locatie. Binnenkort volgt meer informatie over de bereikbaarheid van Het 4e Nationale Toetscongres.

 

 

Sprekersoverzicht

Hier vind je het voorlopige overzicht van de sprekers en hoe zij in hun presentatie antwoord geven op het thema ‘Anders kijken, meer zien’.

 

Groei in zicht

In 2017 was het thema van Het Nationale Toetscongres ‘Groei in zicht’. Ook deze editie vond plaats in ’t Spant in Bussum. Via deze link kun je het videoverslag van het 3e Nationale Toetscongres ‘Groei in zicht’ in 2017.

 

Van Peilstok naar polstok

Bekijk de impressie van het 2e Nationale Toetscongres ‘van Peilstok naar polsstok’ in 2016.

 

Verzeker je van je stoel

Kies binnenkort als eerste door je nu alvast aan te melden op de voorinschrijvingslijst. Hiermee verzeker je je bij het openen van de inschrijvingen van de eerste keuze in workshops en lezingen. Meld je nu voor de voorinschrijvingslijst van Het 4e Nationale Toetscongres.

4e Nationale Toetscongres 2019 - Anders kijken, meer zien - banner 8