Toetscongres VO: geslaagd!

“Inspirerend! Ik werk met ISK leerlingen en onze afdeling wil geen cijfers meer geven maar vorderingen meten. In dit congres hebben we tools gekregen om deze verandering vorm te geven.”

“De ontvangst was erg goed. Duidelijk en gestructureerd. Ook het programma was goed in elkaar gezet. De sfeer was gemoedelijk en er was ruimte voor gesprek tijdens de presentaties. Dat was fijn.”

“Erg fijn om een dag lang hierbij stil te staan vanuit verschillende invalshoeken en inspiratie op te doen en uit te kunnen wisselen.”

“Ontvangst, locatie en lunch waren prima! Complimenten! Het programma was vol maar afwisselend met redelijk wat keuze mogelijkheden.De sfeer was positief en constructief.”

“Ontvangst was prima, programma was goed en de sfeer ook goed. Aantal docenten is ook goed zo, teveel wordt anders te massaal.”

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief van JIJ! Toetsing & Training om als eerste te kunnen inschrijven voor Het 5e Nationale Toetscongres.

Aanmelden voor de nieuwsbrief Voortgezet Onderwijs

Vul hier je gegevens in en ontvang vanaf nu onze nieuwsbrieven over het Voortgezet Onderwijs. We houden je graag op de hoogte.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *