JIJ! Congressen & events

Wij nodigen u uit om te komen leren

Een aantal keer per jaar organiseren wij interessante en leerzame congressen en evenementen over toetsing. Hieronder vindt u een overzicht van wat er op de planning staat. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Daarnaast komt u ons ook regelmatig tegen op andere onderwijsevenementen en -congressen. In de agenda ziet u waar en wanneer.

17 april 2019 - JIJ! Dag

In het voorjaar van 2019 organiseren wij opnieuw een JIJ! Dag voor onze klanten. Met workshops waarin u ontdekt hoe u het meeste uit uw JIJ! Leerlingvolgsysteem haalt. U krijgt handvatten voor een slim toetsbeleid en u leert hoe u een goede balans vindt tussen formatief en summatief toetsen. Daarnaast kunt u uw ervaringen met het werken met JIJ! uitwisselen met collega’s.

16 mei 2019 - ISK Dag

Op 16 mei 2019 organiseren wij opnieuw een ISK Dag voor onze klanten die gebruik maken van het JIJ! Leerlingvolgsysteem.

10 oktober 2019 - Het vierde Nationale Toetscongres voor het voorgetzet onderwijs

Dit jaar organiseren wij weer het Nationale Toetscongres voor het voortgezet onderwijs!

Reserveer 10 oktober 2019 alvast in uw agenda.

We stellen natuurlijk weer een mooi programma voor u samen met inspirerende sprekers en inhoudelijke workshops. Daarnaast is er deze dag volop gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen.

Komende tijd informeren we u verder over het inhoudelijke programma.