Menu
JIJ! Toetsing & Training - Toetsen om van te leren VO
JIJ! Toetsing & Training - Toetsen om van te leren

JIJ! Congressen en events

We nodigen je uit

Regelmatig organiseren wij interessante en leerzame congressen en evenementen over toetsing. Hieronder vind je een overzicht van wat er op de planning staat. Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Daarnaast kom je ons ook regelmatig tegen op andere onderwijsevenementen en -congressen. In de agenda zie je waar en wanneer.

Masterclass Toetsbeleid

Anders kijken naar leerlingen en meer zien! Dat kan met een toetsbeleid dat aansluit bij jouw schoolvisie, en de kwaliteit van je toetsen waarborgt. Hoe je minder kunt toetsen, en tegelijkertijd meer te weten kan komen waar je leerlingen daadwerkelijk staan in hun leerproces, leer je in één middag in de Masterclass en Workshop “Toetsbeleid en kwaliteit van toetsing”.

Wij bieden deze Masterclass enkele malen per jaar gratis aan voor schoolleiders. Door per sessie het aantal deelnemersplekken te beperken, creëren we een inspirerende omgeving met ruimte voor uitwisseling van ideeën en ervaringen. Deelname geschiedt op volgorde van inschrijving. Voor vragen kun je contact opnemen met jij@bureau-ice.nl of bel met 088-5569800.

Training toetsing