Contact
JIJ! toetsing in het VO
JIJ! Toetsing & Training - Toetsen om van te leren
JIJ!-Toets als schoolexamen

Toetsen op afstand

Mogelijkheden om te toetsen vanuit huis

Alle scholen staan op dit moment voor een grote uitdaging. Hoe zorg je dat je jullie leerlingen kunt blijven begeleiden en hoe houd je het onderwijs de komende weken vanaf afstand op de rit? Het team van JIJ! wil jullie hier graag zo goed mogelijk bij ondersteunen.

Heb je voor de komende periode toetsen ingepland via het JIJ! Leerlingvolgsysteem, zou je toetsen willen afnemen om te zien waar je leerlingen staan of wil je een specifieke JIJ!-toets inzetten als schoolexamen? Het is mogelijk om te toetsen op afstand. Hieronder informeren we je hoe je toetsen door leerlingen thuis kunt laten maken.

Toetsen op afstand - JIJ! Leerlingvolgsysteem

Download de ouder- en leerlinginstructies

De JIJ! toetsen en hart-handen instrumenten zijn vanaf elk device met een internetverbinding te maken. Natuurlijk is het bij de afname van toetsen belangrijk dat de toetscondities voor de leerling goed zijn. Daarom hebben wij een instructie voor de ouders/verzorgers van de leerling opgesteld, zodat zij kunnen helpen bij het creëren van een goede toetssituatie. Daarnaast hebben we een instructie voor de leerling gemaakt en een instructie specifiek voor het afnemen van de JIJ! hart-handen instrumenten.

Als je ervoor kiest om de toetsen of instrumenten thuis af te laten nemen, dan kun je onze instructies sturen naar de ouders/verzorgers van de betreffende leerlingen. De instructies zijn in een Wordbestand gezet, zodat jullie de benodigde schoolspecifieke informatie kunnen toevoegen. Het is belangrijk dat je voordat je de instructie verstuurt de inloginstructie van jouw school aanvult. Ga daarbij zorgvuldig om met inloggegevens.

Download hieronder de algemene instructiebrieven en vul de informatie aan voor jouw school.
Kunnen we je helpen bij het opstellen van een instructie voor een specifieke toets of een schoolexamen? We denken graag met je mee!

Instructies toetsen op afstand

Thuis in toetsen

Onze trainers en adviseurs zijn thuis in toetsen, zowel letterlijk als figuurlijk. In een aantal blogs en een serie korte vlogs geven ze je tips voor effectief onderwijs op afstand, waarbij leerdoelgericht werken centraal staat. Klik op onderstaande knop om naar de speciale ‘Thuis in toetsen’-pagina te gaan.

JIJ! Toetsing & Training - docent wijst

Vragen of ondersteuning nodig?

Heb je vragen of kunnen we je op een andere manier helpen? We horen graag hoe we jullie kunnen ondersteunen. Je kunt ons bereiken via: 088 – 556 9800 of jij@bureau-ice.nl.