Contact
JIJ! toetsing in het VO
JIJ! Toetsing & Training - Toetsen om van te leren
JIJ! Leerlingvolgsysteem

Toetsen op afstand

Mogelijkheden om te toetsen vanuit huis

Alle scholen staan op dit moment voor een grote uitdaging. Hoe zorg je dat je jullie leerlingen kunt blijven begeleiden en hoe houd je het onderwijs de komende weken vanaf afstand op de rit? Het team van JIJ! wil jullie hier graag zo goed mogelijk bij ondersteunen.

Heb je voor de komende periode toetsen ingepland via het JIJ! Leerlingvolgsysteem of zou je toetsen willen afnemen om te zien waar je leerlingen staan? Het is mogelijk om te toetsen op afstand. Hieronder informeren we je hoe je toetsen door leerlingen thuis kunt laten maken.

Toetsen op afstand - JIJ! Leerlingvolgsysteem

Download de ouder- en leerlinginstructies

De JIJ! toetsen zijn vanaf elk device met een internetverbinding te maken. Natuurlijk is het bij de afname van toetsen belangrijk dat de toetscondities voor de leerling goed zijn. Daarom hebben wij een instructie voor de ouders/verzorgers van de leerling opgesteld, zodat zij kunnen helpen bij het creëren van een goede toetssituatie. Daarnaast hebben we een instructie voor de leerling gemaakt.

Als je ervoor kiest om de toetsen thuis af te laten nemen, dan kun je onze instructies sturen naar de ouders/verzorgers van de betreffende leerlingen. De instructies zijn in een Wordbestand gezet, zodat jullie de benodigde schoolspecifieke informatie kunnen toevoegen. Het is belangrijk dat je voordat je de instructie verstuurt de inloginstructie van jouw school aanvult.

Download hieronder de instructiebrieven en vul de informatie aan voor jouw school.

Instructies toetsen op afstand

Vragen of ondersteuning nodig?

Heb je vragen of kunnen we je op een andere manier helpen? We horen graag hoe we jullie kunnen ondersteunen. Je kunt ons bereiken via: 088 – 556 9800 of jij@bureau-ice.nl.