Menu
JIJ! Leerlingvolgsysteem
JIJ! Leerlingvolgsysteem

JIJ! LVS – online sessies

Aan de slag met het JIJ! LVS

Ga je (weer) werken met het JIJ! LVS? Voor beheerders en docenten organiseren we maandelijks online sessies. We nemen  je mee in de basis van het werken met het JIJ! LVS of besteden aandacht aan een specifiek thema. Lees hieronder wat je van de sessies kunt verwachten en meld je aan!  Heb je vragen die we kunnen behandelen in de sessie? Zet ze hieronder alvast in het aanmeldformulier. In de bevestigingsmail van je aanmelding ontvang je een Teamslink voor de sessie.

Goed om te weten: kun je uiteindelijk niet aanwezig zijn, dan ontvang je achteraf een terugkijklink.

Resultaten analyseren

Heb je een nulmeting afgenomen bij je leerlingen? In deze online sessie gaat onze onderwijskundig adviseur dieper in op welke resultaten je kunt zien en inzichten je kunt opdoen in het JIJ! LVS. Als je naar de resultaten van groepen en leerlingen gaat, zie je deze uitgedrukt in verschillende termen en grafieken. Niveau-uitslagen, ontwikkelscores, normscores: wat betekenen deze resultaten, hoe interpreteer je ze, exporteer je ze en deel je ze met leerlingen? Tijdens deze sessie nemen we je hier uitgebreid in mee en is er ruimte om vragen te stellen.

Sessie: Maandag 30 oktober 15:00 – 16:00 uur

Formatief evalueren en het JIJ! LVS

Wil je meer te weten komen over formatief evalueren? Sluit aan bij de online sessie en maak kennis met deze vorm van evalueren. Onze onderwijskundig adviseur vertelt over formatief evalueren in de basis en geeft tips hoe je bepaalde functionaliteiten in het JIJ! LVS kunt inzetten hiervoor. Heb je specifieke vragen? Hier is alle ruimte voor.

Sessie: Dinsdag 28 november 15:30 – 16:30 uur

Meld je aan