Menu
JIJ! Leerlingvolgsysteem
JIJ! Leerlingvolgsysteem

JIJ! LVS – online sessies

Aan de slag met het JIJ! LVS

Ga je (weer) werken met het JIJ! LVS? Voor beheerders en docenten organiseren we maandelijks online sessies. We nemen je mee in de basis van het werken met het JIJ! LVS of besteden aandacht aan een specifiek thema. Lees hieronder wat je van de sessies kunt verwachten en meld je aan!  Heb je vragen die we kunnen behandelen in de sessie? Zet ze hieronder alvast in het aanmeldformulier. In de bevestigingsmail van je aanmelding ontvang je een Teamslink voor de sessie.

Goed om te weten: kun je uiteindelijk niet aanwezig zijn, dan ontvang je achteraf een terugkijklink.

De basis, op weg naar de eindmeting

In deze online sessie nemen we je graag mee in de basis van het werken met het JIJ! LVS. Handig als je nieuw met het JIJ! LVS werkt of je kennis op wilt frissen voordat je een eindmeting gaat afnemen. We laten je onder andere zien hoe je toetsen inplant (volgens de toetsroute), resultaten kunt inzien en exporteren, en deze kunt delen met leerlingen via hun leerlingdashboard. Ook praten we je bij over de nieuwste ontwikkelingen in het JIJ! LVS. Jouw vragen kun je tijdens deze sessie stellen aan onze onderwijskundig adviseur.

Sessie: Maandag 22 april ’24 15:30 – 16:30 uur

Resultaten analyseren

De meeste scholen nemen de komende periode een voortgangsmeting af. In deze online sessie gaat onze onderwijskundig adviseur dieper in op welke resultaten je na de afname kunt zien en welke inzichten je kunt opdoen in het JIJ! LVS. Als je naar de resultaten van groepen en leerlingen gaat, zie je deze uitgedrukt in verschillende termen en grafieken. Niveau-uitslagen, ontwikkelscores, normscores: wat betekenen deze resultaten, hoe interpreteer je ze, exporteer je ze en deel je ze met leerlingen? Tijdens deze sessie nemen we je hier uitgebreid in mee en is er ruimte om vragen te stellen.

Sessie: Dinsdag 21 mei ’24 15:30 – 16:30 uur
Sessie: Donderdag 20 juni ’24 15:00 – 16:00 uur

Meld je aan