Contact
Thuis in toetsen
thuis in toetsen

JIJ! Thuis in toetsen

Inspiratie en praktische tips voor onderwijs op afstand

Werken mijn lessen? Wat weten en kunnen mijn leerlingen nu en hoe kom ik daarachter? Het zijn vragen die in deze tijd van onderwijs op afstand nog vaker naar voren komen. Onze JIJ!-trainers en adviseurs Sergej Visser en Jesús de la Torre y Rivas zijn thuis in toetsen, letterlijk en figuurlijk. In een serie korte vlogs geven ze tips over effectief onderwijs (op afstand). Daarnaast schreef Sergej een serie blogs over leerdoelgericht werken.

Back to School webinars

Back2School, je leerling in beeld

Speciaal voor mentoren! Binnenkort zie je je leerlingen weer op school. Hoe zitten ze in hun vel en op welke vlakken kunnen ze nog (extra) begeleiding gebruiken? In de ‘Back to School’ webinar van Malmberg laten JIJ! adviseurs Stephanie Drenth en Jesús de la Torre y Rivas je graag zien hoe je eenvoudig een completer beeld van je leerlingen krijgt. Klik op de knop hieronder om deze webinar terug te kijken.

Gouden tips voor het maken van een goede toets

Een goede toets maken voor je leerlingen is een hele verantwoordelijkheid. De JIJ! trainers/adviseurs Sergej Visser en Jesús de la Torre y Rivas geven je graag praktische tips rond het maken van een goede toets tijdens de Back2School webinars van Malmberg. De tips zijn bruikbaar voor het maken van resultaatverbeteringstoetsen en je reguliere toetsen en schoolexamens. Klik op onderstaande knop om deze webinar terug te kijken.

Webinar Hoofd, hart en handen, je leerling in beeld

Aan de slag met beter toetsen

Wil je als school aan de slag om toetsing goed en doordacht in te zetten, waarbij het écht verder helpen van leerlingen centraal staat? De trainers/adviseurs van JIJ! denken graag met je mee. Er zijn diverse trainings- en adviestrajecten mogelijk, waarbij we altijd samen kijken hoe we aan kunnen sluiten bij jullie behoefte, doelen, schoolidentiteit en visie op onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan professionaliseringworkshops Formatief evalueren, of een Toetsmeester traject, waarbij je leert om zelf valide en betrouwbare toetsen te maken. Maar ook bij het ontwikkelen van een breed gedragen visie op toetsing kunnen we jullie helpen. Bekijk de mogelijkheden op onze trainings- en adviespagina en neem vooral ook contact met ons op bij interesse in professionalisering op afstand.

Wij geloven in toetsen om van te leren
Team JIJ! Bureau ICE,

Praten over (nog) beter onderwijs?

Wij gaan graag in gesprek over onderwijs. Over wat er goed gaat, wat er zo mooi aan is en ook wat er beter kan en wat toetsing in de breedste zin van het woord hieraan kan bijdragen. Wil je met een van onze adviseurs of trainers in gesprek? Dat kan ook op afstand! Laat ons weten waar je het over wil hebben en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.