Menu
JIJ! Thuis in toetsen - effectief leren
JIJ! Thuis in toetsen - effectief leren

JIJ! Thuis in toetsen

Inspiratie en praktische tips voor onderwijs op afstand

Werken mijn lessen? Wat weten en kunnen mijn leerlingen nu en hoe kom ik daarachter? Het zijn vragen die in deze tijd van onderwijs op afstand en hybride lesgeven nog vaker naar voren komen. Onze JIJ!-trainers en adviseurs Sergej Visser en Jesús de la Torre y Rivas zijn thuis in toetsen, letterlijk en figuurlijk. In een serie korte vlogs geven ze tips over effectief onderwijs (op afstand). Daarnaast schreef Sergej een serie blogs over formatief evalueren ofwel leerdoelgericht werken.

Webinars on demand kijken

Wil je in de tussentijd kennismaken met het JIJ! Leerlingvolgsysteem of de evaluatieroutes of dieper duiken in de kunst van het determineren? Bekijk een van onze webinars. Dat kan op het moment dat het jou uitkomt.

Webinars JIJ!

Aan de slag met beter toetsen

Wil je als school aan de slag om toetsing goed en doordacht in te zetten, waarbij het écht verder helpen van leerlingen centraal staat? De trainers/adviseurs van JIJ! denken graag met je mee. Er zijn diverse trainings- en adviestrajecten mogelijk, waarbij we altijd samen kijken hoe we aan kunnen sluiten bij jullie behoefte, doelen, schoolidentiteit en visie op onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan professionaliseringworkshops Formatief evalueren, of een Toetsexperttraject, waarbij je leert om zelf valide en betrouwbare toetsen te maken. Maar ook bij het ontwikkelen van een breed gedragen visie op toetsing kunnen we jullie helpen. Bekijk de mogelijkheden op onze trainings- en adviespagina en neem vooral ook contact met ons op bij interesse in professionalisering op afstand.

Wij geloven in toetsen om van te leren
Team JIJ! Bureau ICE,

Praten over (nog) beter onderwijs?

Wij gaan graag in gesprek over onderwijs. Over wat er goed gaat, wat er zo mooi aan is en ook wat er beter kan en wat toetsing in de breedste zin van het woord hieraan kan bijdragen. Wil je met een van onze adviseurs of trainers in gesprek? Dat kan ook op afstand! Laat ons weten waar je het over wil hebben en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.