Menu
JIJ! VO-dag 2023
JIJ! VO-dag 2023

JIJ! vo-dag 2023

Uitnodiging

Op dinsdagmiddag 30 mei 2023 vindt de VO-dag van JIJ! plaats. Tijdens deze dag nemen we je mee in de ontwikkelingen rond het JIJ! Leerlingvolgsysteem en is er tijdom al je vragen te stellen aan de adviseurs van JIJ! en Quayn. Leren van elkaar staat centraal. Je krijgt dus veel best practices van collega’s te zien en horen en gaat met elkaar in gesprek over toetsing, werken met een leerlingvolgsysteem, het bevorderen van eigenaarschap bij leerlingen en meer….

Binnenkort delen we het programma en de praktische informatie met je, maar een plek reserveren kan nu al! Als jij je inschrijft blijf je op de hoogte van het laatste nieuws én is jouw plek alvast gereserveerd. Wil je samen met iemand komen? Vergeet dit evenement dan niet naar je collega’s door te sturen! Deelname is gratis.

Locatie: UniePlaza, Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg. De locatie ligt op loopafstand van station Culemborg en er is gratis parkeerruimte.

Voor wie?

Voor iedereen die met het JIJ! Leerlingvolgsysteem werkt of wil gaan werken. Het maakt niet uit of je docent of beheerder bent, of dat je werkt binnen het vo, vso, pro of een ISK.

Reserveer alvast jouw plek!

Een plek reserveren kan alvast via dit formulier. Geef hierbij ook op of jij best practices hebt op toetsvlak die je zou willen delen en/of specifieke vragen hebt.