Menu
Quayn vo-dag 2023
Quayn vo-dag 2023

Quayn vo-dag 2023

Uitnodiging

Op 8 juni 2023 vindt de vo-dag van toetsplatform Quayn plaats. Tijdens deze middag nemen we je mee in de ontwikkelingen rond het toetsplatform Quayn en is er tijd voor jou om al je vragen te stellen. Leren van elkaar staat centraal. Je krijgt dus veel best practices van collega’s te horen en gaat met elkaar in gesprek over toetsing, werken met Quayn en meer. We gaan in op het maken van goede toetsen en toetsvragen. En je kunt jouw eigen toets onderwerpen aan een check door een van onze toetsspecialisten.

Binnenkort delen we het programma met je, maar aanmelden kan nu al! Als jij je inschrijft blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over deze middag én is jouw plek alvast gereserveerd. Wil je samen met iemand komen? Vergeet dit evenement dan niet naar ze door te sturen! Deelname is gratis.

Locatie: UniePlaza, Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg. De locatie ligt op loopafstand van station Culemborg en er is gratis parkeerruimte.

Voor wie?

Iedereen die al met Quayn werkt of die met Quayn wil gaan werken. Deze dag is met name gericht op mensen die in het voortgezet onderwijs werken, maar werk je met Quayn in een andere sector, dan ben je zeker ook welkom.

Reserveer alvast jouw plek!

Een plek reserveren kan alvast via dit formulier. Geef hierbij ook op of jij best practices hebt op toetsvlak die je zou willen delen en/of specifieke vragen hebt.