Menu
Quayn vo-dag 2023
Quayn vo-dag 2023

Quayn vo-dag 2023

Uitnodiging

Op 8 juni 2023 vindt de vo-dag van toetsplatform Quayn plaats. Tijdens deze middag nemen we je mee in de ontwikkelingen rond het toetsplatform Quayn en is er tijd voor jou om al je vragen te stellen en best practices uit te wisselen. Ga met elkaar in gesprek over toetsing, werken met Quayn en meer. Een van onze vo-trainers gaat in op het maken van goede toetsen en toetsvragen. En, je kunt jouw eigen toets onderwerpen aan een check door een van onze toetsspecialisten.

Meld je aan, zodat je zeker bent van een plek. Wil je samen met iemand komen? Vergeet dit evenement dan niet naar je collega’s door te sturen! Deelname is gratis. Reserveer hieronder je plek!

Locatie: UniePlaza, Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg. De locatie ligt op loopafstand van station Culemborg en er is gratis parkeerruimte.

Voor wie?

Iedereen die al met Quayn werkt of die met Quayn wil gaan werken. Deze dag is met name gericht op mensen die in het voortgezet onderwijs werken, maar werk je met Quayn in een andere sector, dan ben je zeker ook welkom. Werk je met JIJ!? Ook dan ben je van harte welkom. De adviseurs van JIJ! zijn ook aanwezig en staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Het programma

12:00 uur inloop en lunch

13.30 uur aftrap

Doorlopend programma:
Gedurende de middag kun je in gesprek met elkaar en je vragen stellen aan onze adviseurs. Bij de Test je toets-balie kun je jouw eigen toets laten checken op een aantal kwaliteitspunten bij onze toetsexpert. Neem dus vooral een eigen toets mee (op papier of device).

13.45 uur – Ronde 1

 • Basisworkshop – Het geheim van goede toetsvragen
  Bij het construeren van een goede toetsvraag komt een hoop kijken. Wat wil je precies meten? En hoe maak je daar een passende toetsvraag bij? Tijdens deze workshop krijg je tips hoe je je toets op eenvoudige wijze kunt verbeteren.
 • Samenwerken in Quayn
  Quayn kan je helpen om samen te werken aan toetsing binnen je school, jaarlaag of sectie. Hoe doe je dit effectief? In deze sessie komen onderwerpen aan bod als samen bouwen aan een toets- en itembank, redactiemogelijkheden en het delen van toetsen en toetsvragen.

– Koffie – thee

14.45 uur – Ronde 2

 • Basisworkshop – Het geheim van goede toetsvragen
  Bij het construeren van een goede toetsvraag komt een hoop kijken. Wat wil je precies meten? En hoe maak je daar een passende toetsvraag bij? Tijdens deze workshop krijg je tips hoe je je toets op eenvoudige wijze kunt verbeteren.
 • Quayn-sessie – Analyse en eigenaarschap
  In deze sessie gaan we in op hoe je met de mogelijkheden van Quayn eigenaarschap bij de leerling kan bevorderen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar mogelijkheden om feedback te geven. Daarnaast duiken we dieper in analysefunctionaliteiten in Quayn. Metadata spelen hierbij een belangrijke rol. Toetsvragen kun je in Quayn labelen met metadata. Selecteer je bij het maken van een toetsvraag metadata, bijvoorbeeld ‘vaardigheid’, dan krijg je hier in de analyse uitgebreid inzicht in. Waarom zou je gebruik maken van metadata en hoe doe je dit precies? Hierover leer je meer in deze sessie.

15.45 uur – Afsluitende ronde

 • Presentatie ontwikkelingen + vragenmoment Quayn Toetsplatform
  Met een drankje erbij praten we jullie bij over de laatste ontwikkelingen en plannen rond het platform. Heb je specifieke vragen die je nog niet eerder op de dag hebt kunnen bespreken? We koppelen je tijdens dit moment aan de juiste adviseur om je verder te helpen.

16:30 – 17:00 uur mogelijkheid om na te praten met een drankje

Stel ook hier gerust je vragen aan het team van Quayn. Wil je meer weten over methode-onafhankelijk toetsen met de toetsen en het leerlingvolgsysteem van JIJ!, dan kun je hier ook al je vragen over stellen.

Reserveer alvast jouw plek!

Een plek reserveren kan alvast via dit formulier. Geef hierbij ook op of jij best practices hebt op toetsvlak die je zou willen delen en/of specifieke vragen hebt.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.