Contact
TOA Training Taalassessor
TOA Training Taalassessor

Training TOA Taalassessor Startbekwaam PDCA Moderne Vreemde Talen (MVT)

Daarom deze training

Je wilt een gecertificeerd taalassessor worden. Dan is het belangrijk dat je het proces van het examenbeleid kunt borgen.. Welke taken en verantwoordelijkheden horen daarbij? Wij gaan je daarin ondersteunen met deze training. Je raakt vertrouwd met het TOA Toetsplatform en TOA beoordelingsmodel. Op die manier vergroot je jouw beoordelaarsvaardigheden.

Plus: tot 1 januari met gratis kalibreersessie van een half uur!

Voor wie

Beginnende TOA-taalassessoren die instellingsexamens van de productieve vaardigheden Moderne Vreemde Talen gaan beoordelen in TOA Toetsplatform.

Inhoudelijk, goede werkvormen en open staan voor vragen
S.J. van de Weg

Dit ga je leren

  • Visie achter TOA-beoordelingsmodellen
  • Werken met het Rubrics beoordelingsmodel
  • Overeenkomsten en verschillen in beoordelen

 

  • Beoordelaarsdilemma’s
  • Herkennen en begrijpen van beoordelaarsvalkuilen

TOA Trainingen - PDCA Cyclus - Bureau ICEIn de training doorlopen we de fasen Plan, Do en Check & Act van de examencyclus.

Dit levert het op

Je leert beoordelen op de drie vaardigheden schrijven, spreken en gesprekken voeren op niveau 2F en 3F. Tijdens de training wisselen we theorie voortdurend af met leerzame opdrachten. Daardoor haal je het optimale uit deze training en breng je dit de volgende dag in de praktijk! Na afloop ontvang je het Certificaat Taalassessor Startbekwaam PDCA Moderne Vreemde Talen (als je de training helemaal hebt gevolgd).

Investering

Voor een investering van € 1.100,- ben jij straks een gecertificeerd beoordelaar. De standaard groepsprijs is € 4.130,-

De training bestaat uit 2 dagdelen van 4 uur en 1 dagdeel van 3 uur. Dagdeel 1 is op 7 februari en dagdeel 2 is op 28 februari in de middag. Let op: bij het aanmelden selecteer je de eerste datum.

Nuttige informatie

Volledig online V
Volledig op locatie V
Deels online V
Open inschrijving V

 

Rapportcijfer TOA Training

Training TOA Taalassessor

Gratis kalibreersessie

Alle neuzen dezelfde kant op als het gaat om beoordelen. Dat is niet altijd eenvoudig. Daarom krijg je van ons tot 1 januari een gratis kalibreersessie als je je aanmeldt voor deze training. Tijdens deze kalibreersessie inventariseren we de behoefte: zelf kalibreren of aansluitend een langere sessie bij ons volgen. Wij helpen je bij het maken van een keuze die past bij jullie school!

TOA Trainingen

Meld je aan