Contact

TOA-taalassessor moderne vreemde talen startbekwaam

Hoe beoordeel je instellingsexamens Engels, Duits of Spaans?

Hoe beoordeel je een instellingsexamen Engels, Duits of Spaans in TOA Toetsplatform? Welke taken en bevoegdheden heb je als beoordelaar binnen het examenproces? En hoe ga je zelfstandig aan de slag met het beoordelen van productieve vaardigheden?

 

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor beginnende TOA-taalassessoren die instellingsexamens Engels, Duits of Spaans gaan beoordelen in TOA Toetsplatform. De aangeboden training gaat door bij een minimale deelname van vier personen.

Inhoud en resultaat van de training

Je krijgt inzicht in de visie achter het TOA-beoordelingsmodel. Je leert om taalproducten te beoordelen met het globale beoordelingsmodel. Je bespreekt overeenkomsten en verschillen in de beoordelingen met elkaar aan de hand van oefenproducten. In de training komen de drie vaardigheden schrijven, spreken en gesprekken voeren op niveau A2 en B1 aan bod. Er is ook ruimte voor het bespreken van specifieke beoordelingsdilemma’s middels intervisie en het herkennen, begrijpen en voorkomen van beoordelaarsvalkuilen.

Een succesvol afgeronde training belonen we met het Certificaat startbekwaam TOA-taalassessor PDCA Moderne Vreemde Talen.

 

 

Wanneer en kosten?

De eerste training begint op:
Plan – Do en Do:
Op dit moment staan er nog geen nieuwe datums gepland. Neem contact met ons op bij eventuele vragen.

Check – Act:
Datum wordt samen met de deelnemers vastgesteld, duur: drie uur

De kosten van deze training bedragen € 1.100,-.

Inschrijven