Toetsbeleid… en dan? De nieuwste editie van Toets! Special

Toets! Special #4
Toets! Special #4

Nieuwste editie Toets! Special

De nieuwe editie van Toets! Special is beschikbaar. Dit keer staat het thema ‘Toetsbeleid… en dan?’ centraal. We gaan er bij Bureau ICE vanuit dat een toetsbeleid binnen het onderwijs net zo vanzelfsprekend is als onderwijsbeleid of een onderwijsvisie. In de praktijk merken we dat dit toch niet altijd zo vanzelfsprekend is. Daarom staat deze editie van Toets! Special in het teken van toetsbeleid.

Wat ons betreft is een helder toetsbeleid dé start voordat je ook maar één toets laat maken door je leerlingen. Het opstellen van het beleid is de eerste stap, maar het implementeren is een proces van een lange adem. In deze Toets! Special vind je praktijkverhalen en handige tips vanuit scholen, wetenschappers en andere ervaringsdeskundigen. Ook spreken we in deze editie weer een aantal leerlingen over hun ervaring met toetsing op school.

Wil jij deze vierde editie van het magazine ontvangen? Vraag hem gratis aan! Ga naar: Toets! Special #4 – Toetsbeleid… en dan?

Meer over JIJ!

Het team van JIJ! helpt scholen in het vo om doelgericht te toetsen en evalueren. Met instrumenten die inzicht geven in iemands cognitieve, maar ook sociaal-emotionele en executieve vaardigheden; hoofd, hart en handen. Geen afrekenmoment aan het einde van het jaar, maar een vertrekpunt voor verdere groei.

We werken elke dag samen met scholen aan toetsen om van te leren. We denken mee over jullie visie op toetsing. Ondersteunen bij de ontwikkeling en implementatie van toetsbeleid. Trainen docenten in formatief evalueren en het samenstellen van goede toetsen. En bieden een praktisch leerlingvolgsysteem om de groei van leerlingen in kaart te brengen. Neem gerust contact met ons op om verder te praten over jullie wensen en onze aanpak.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *