Onderwijs: helpen om dromen van leerlingen te realiseren. | Jesús de la Torre y Rivas

Jesús De La Torre Y Rivas Focus Op GroeiHet antwoord op de vraag “Waarom wil je toetsen?” kan alleen maar gegeven worden als je een duidelijke visie hebt op toetsing op uw school. Hoe betrek je leerlingen bij het maken van een coherente toetsvisie? 

Wat leer je?

  • Waarom zijn we gek op cijfers? 
  • Hoe betrek je leerlingen bij het maken van een toetsvisie? 
  • Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een toetsvisie? 

Voor wie?

Een workshop gericht op Schoolbestuurder, Schooldirectie en Leerkracht.

Programma

In deze “workshop leert u dat de kwaliteit van toetsing begint met een duidelijke visie op toetsing. Een toetsvisie die gebaseerd is op de schoolvisie. Als uw schoolvisie is om het beste uit uw leerlingen te halen, wat betekent dat dan voor de toetsvisie op school? Het toetsen zal dan in het teken moeten staan om het beste uit uw leerlingen te halen. Een toetsvisie ontwikkelen die ook nog schoolbreed gedragen wordt, hoe krijgt u dat voor elkaar? En hoe kunt u leerlingen hierin betrekken? In deze workshop leert u hoe met onze aanpak van dromen, denken en doen, de handen op elkaar krijgt, voor het bouwen aan een nieuwe toetsvisie. 

Over Jesús

Jesús de la Torre y Rivas studeerde wiskunde en Nederlands aan de Lerarenopleiding, rechten aan de Universiteit, beleidsadvisering aan de Bestuursacademie en bedrijfskunde aan het IBO te Leusden. De rode draad in zijn carrière is onderwijs en management. Sinds 2015 is hij senior trainer/adviseur bij Bureau ICE. Mensen enthousiasmeren voor veranderingstrajecten is zijn specialiteit.