Ontmoet de TOA trainers

Als onderwijsprofessional kun je op allerlei manieren een belangrijke bijdrage leveren aan een waardevol diploma voor studenten. Met onze TOA-trainingen word je een gecertificeerd specialist op jouw vakgebied. Of je nu nieuwe dingen wil leren, bestaande vaardigheden wil verbeteren of je kennis even wil opfrissen. Onze trainingen worden gegeven door Luuk Bouwman en Quido van der Waals. Ze stellen zich aan je voor!

Quido van der Waals

Ik ben Quido van der Waals, trainer en adviseur voor TOA en JIJ!. Binnen het mbo verzorg ik trainingen op het gebied van examinering, met name gericht op de beroepsgerichte vakken. Voor het vo geef ik trainingen over formatief evalueren en toetskwaliteit. Doordat ik veel verschillende rollen binnen het onderwijs heb vervuld, kan ik me makkelijk inleven en mijn trainingen laten aansluiten bij klantwensen. Ik help je om je kennis en vaardigheden ten aanzien van examineren en toetsen te vergroten, toe te passen en kritisch te worden op het eigen (leer)proces.

Luuk Bouwman

Ik ben Luuk Bouwman en ben bij Bureau ICE werkzaam als senior mbo trainer/adviseur. Met veel plezier verzorg ik diverse mbo-trainingen op het gebied van examinering. Je kunt hierbij denken aan trainingen voor assessoren, examenconstructeurs, vaststeladviseurs en examencommissies. Ik werk ruim 35 jaar binnen het mbo-werkveld en vind het ontzettend leuk om mijn ervaring met anderen te delen. Elke training of adviestraject is daarom een feestje! Ik krijg vaak van deelnemers terug dat ik ze echt heb geholpen. Dus als ik jou of je organisatie kan helpen, hoor ik het heel graag!