JIJ! Evaluatieroute op maat - Leerlingvolgsysteem
JIJ! Evaluatieroute op maat - Leerlingvolgsysteem

Weten waar je leerling staat: JIJ! Evaluatieroute - STAP 1A

Algemene voorbereiding evaluatieroute

Gaan jullie dit schooljaar aan de slag met het JIJ! Leerlingvolgsysteem en de evaluatieroutes? Dan is het goed om met jullie onderwijsteam eerst een aantal punten af te stemmen, zodat duidelijk is wat jullie gezamenlijke doelen zijn en wat van alle betrokkenen wordt verwacht. In het stappenplan zie je bij STAP 1A in het kort wat handig is om af te stemmen om samen jullie evaluatieroute voor dit schooljaar uit te stippelen.

Klik op de PDF hiernaast om het stappenplan te bekijken.

Op de pagina hieronder vind je praktische hulpmiddelen die jullie helpen om jullie route te bepalen en je voor te bereiden op komend schooljaar.

Video's en webinars

Aan het begin van het schooljaar presenteren we twee webinars die je wellicht helpen bij het inzetten van de evaluatieroutes. Via de chatfunctie kun je live vragen stellen tijdens het webinar. Meld je ook aan als je op een ander moment wilt kijken. Na afloop ontvang je dan een terugkijklink.

Webinar JIJ! Evaluatieroutes op maat

Adviseurs Stephanie Drenth en Mariska de Jong nemen je mee in de achtergrond van deze routes en vertellen je hoe de evaluatieroutes je kunnen helpen bij inzicht in waar je leerling staat.
Bekijk het webinar hier (duur: 25 min.)

Webinar Kennismaking JIJ! Leerlingvolgsysteem

Heb je niet eerder met het JIJ! Leerlingvolgsysteem gewerkt of wil je je kennis opfrissen? In dit webinar introduceren we je het JIJ! LVS en laten we je zien hoe het je kan ondersteunen bij het in kaart brengen waar je leerling staat.
Klik hier voor de terugkijklink (duur: 25 min.)

JIJ! LVS - hoofd, hart en handen

Naar STAP 1B

Om het jaar soepel te starten is het goed om een aantal praktische voorbereidingen te treffen. In de volgende stap nemen we je mee in deze voorbereidingen.