Contact
JIJ! Toetsing & Training - VO home
JIJ! Toetsing & Training - Toetsen om van te leren VO home mobiel 750 x 250 px

JIJ! Training – Toetskwaliteit: Toetsmeester-traject

Toetsmeester

In ons Toetsmeester-traject leiden we een groep docenten van je school op tot toetsdeskundige. We kiezen samen de onderwerpen uit ons trainingsaanbod die het meest bij je school passen en waar het meest behoefte aan is. Daar gaan we dan in een aantal sessies mee aan de slag. Alle facetten van de kwaliteit van summatief en formatief toetsen komen aan bod. Deelnemers gaan aan de slag met eigen toetsen en reflecteren ook op elkaars werk. Zo worden ze meteen getraind voor hun toekomstige rol als toetsmeester: als begeleider en coach van collega’s op het gebied van toetsing.

 

Wat kun je met deze training?

Het Toetsmeestertraject is een waardevolle basis om ook op langere termijn de kwaliteit van toetsing te kunnen verbeteren en te borgen. Deelnemers kunnen desgewenst het BKT-certificaat behalen (Basis Kwalificatie Toetsing).

 

Waarom kies je voor JIJ! Toetsing & Training?

Onze trainers zoeken de interactie met de groep. Daarom is geen enkele training hetzelfde. Omdat onze trainers jarenlange ervaring hebben en zelf voor de klas hebben gestaan weten zij scherp het niveau van de groep in te schatten. Zo passen zij hun verhaal aan op de behoefte van de deelnemers. Door continu informatie formatieve toetsmomenten in te lassen wordt de optimale kennisopname van alle deelnemers geborgd. Zo zorgen zij voor een succesvolle training die steevast met een hoge waardering wordt beoordeeld door de deelnemers. Bekijk hier onze trainers.

Contactformulier training en advies JIJ!