Contact
JIJ! Toetsing & Training - VO
JIJ! Toetsing & Training - Toetsen om van te leren VO

JIJ! Training – Toetskwaliteit: Toetsmeester-traject

Toetsmeester

In ons Toetsmeestertraject leiden we een groep docenten van je school op tot toetsdeskundige. We kiezen samen de onderwerpen uit ons trainingsaanbod die het meest bij je school passen en waar het meest behoefte aan is. Daar gaan we dan in een aantal sessies mee aan de slag. Alle facetten van de kwaliteit van summatief en formatief toetsen komen aan bod. Deelnemers gaan aan de slag met eigen toetsen en reflecteren ook op elkaars werk. Zo worden ze meteen getraind voor hun toekomstige rol als toetsmeester: als begeleider en coach van collega’s op het gebied van toetsing.

Wat kun je met deze training?

Het Toetsmeestertraject is een waardevolle basis om ook op langere termijn de kwaliteit van toetsing te kunnen verbeteren en te borgen. Deelnemers kunnen desgewenst het BKT-certificaat behalen (Basis Kwalificatie Toetsing).

Waarom een training van JIJ!?

Onze trainers zoeken de interactie met de groep. Daarom is geen enkele training hetzelfde. De trainers hebben zelf jarenlang voor de klas gestaan, waardoor direct een inhoudelijke connectie met de deelnemers ontstaat. Door technieken vanuit formatief evalueren (ofwel leerdoelgericht werken) toe te passen in de workshops, zorgen zij voor een succesvolle training waarvan de inhoud beklijft en die steevast met een hoge waardering wordt beoordeeld door de deelnemers. Klik op onderstaande knop om alvast digitaal kennis te maken met de trainers/adviseurs van JIJ!

Meer informatie Toetsmeestertraject

Heb je interesse in het JIJ! Toetsmeestertraject of de andere trainingsmogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.