JIJ! Toetsing & Training - Toetsen om van te leren VO
JIJ! Toetsing & Training - Toetsen om van te leren

Leerlingvolgsysteem Voortgezet Onderwijs

  • Het JIJ! Leerlingvolgsysteem geeft betrouwbaar inzicht in de voortgang van uw leerlingen, op basis van de referentieniveaus of het ERK.
  • De toetsen in JIJ! bieden handvatten om vaardigheden verder te ontwikkelen. Aan de uitslag kun je zien wat goed gaat en wat nog beter moet om de stap naar het volgende niveau te kunnen maken.
  • Door het gebruik van ontwikkelscores en een uitslag per aspect geven de toetsen in JIJ! leerlingen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen.
  • Daarnaast kunnen scholen in één oogopslag zien hoe hun school ervoor staat met behulp van de benchmark-scores (landelijk gemiddelde)
  • Het JIJ! Leerlingvolgysteem is een compleet pakket: je kunt toetsen vanaf de 0-meting tot en met het uitstroomniveau
  • Met het JIJ! Leerlingvolgysteem kun je efficiënt toetsen. De toetsen worden automatisch nagekeken.
  • Groot aanbod, meerdere toetsen op één niveau (goedgekeurd door de Onderwijsinspectie). Bovendien zijn er zowel niveau- als combinatietoetsen (bijv. A1-A2) toetsen beschikbaar.
  • Jij bepaalt welke leerlingen, op welk moment, welke toets maakt.
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden op leerling- groeps- en schoolniveau, meer inzicht over het leerproces en het niveau van de leerling
  • Koppeling met Magister en Somtoday, Presentis, Schoolyear en Numo.

JIJ! LVS

Ben jij op zoek naar een leerlingvolgsysteem voortgezet onderwijs? Waarmee jij een betrouwbaar inzicht in de voortgang van jouw leerlingen kunt krijgen en waar je efficiënt mee kunt gaan toetsen? Kijk dan eens naar het JIJ! Leerlingvolgsysteem.

Het JIJ! Leerlingvolgsysteem is een compleet pakket. Je kunt toetsen vanaf de nulmeting tot en met het uitstroomniveau. En jij bepaalt welke leerlingen, op welk moment, welke toets maakt.

Betrouwbaar inzicht

Binnen het JIJ! Leerlingvolgsysteem krijg je een betrouwbaar inzicht in de voortgang van jouw leerlingen, op basis van de referentieniveaus of het ERK.

Vaardigheden verder ontwikkelen

De toetsen in JIJ! bieden handvatten om vaardigheden verder te ontwikkelen. Aan de uitslag kun je zien wat goed gaat en wat nog beter moet om de stap naar het volgende niveau te kunnen maken.
Mede door het gebruik van ontwikkelscores en een uitslag per aspect geven de toetsen in JIJ! leerlingen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen.

Vergelijken

Scholen kunnen in één oogopslag zien hoe hun school ervoor staat met behulp van de benchmark-scores (landelijk gemiddelde).

Efficiënt toetsen

Met het JIJ! Leerlingvolgsysteem voortgezet onderwijs kun je efficiënt toetsen. De toetsen worden automatisch nagekeken.

Groot aanbod

Er is een groot aanbod aan toetsen. Er zijn meerdere toetsen op één niveau (goedgekeurd door de Onderwijsinspectie) aanwezig. Bovendien zijn er zowel niveau- als combinatietoetsen (bijvoorbeeld A1-A2) toetsen beschikbaar.

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Er zijn uitgebreide rapportagemogelijkheden op leerling-, groeps- en schoolniveau. Deze geven meer inzicht over het leerproces en het niveau van de leerling.

Koppelingen met JIJ! LVS

Er is een koppeling mogelijk met Magister, Somtoday en Presentis. Hierdoor heb je minder administratieve lasten. Ook kun je koppelen met Schoolyear voor het beveiligd afnemen van toetsen. En met de koppeling met Numo kun je leerlingen op maat oefenmateriaal aanbieden.