Menu
Masterclass Bouwen aan beter voortgezet onderwijs
Masterclass Bouwen aan beter voortgezet onderwijs

Onderwijsbouwplan

Uitnodiging masterclass

De masterclass van 10 november wordt verzet naar het nieuwe jaar. Interesse? Vul onderstaand formulier in en we informeren je over de nieuwe datum.

De afgelopen periode heeft nieuwe inzichten en vragen opgeleverd. Wat nemen we mee naar komende schooljaren? Hoe verbeteren we ons onderwijs structureel en wat hebben we daarvoor nodig? Als expert op het gebied van toetsing kijken wij samen met scholen welke rol toetsing speelt bij effectief onderwijs.

We ondersteunen je graag door een aantal essentiële bouwstenen aan te reiken. Daarom nodigen we je uit voor de masterclass ‘Bouwen aan beter onderwijs’. Speciaal voor leidinggevenden in het voortgezet onderwijs! Hier leggen we samen de fundamenten voor een goed doortimmerd onderwijsbouwplan.

Onderwijsbouwplan masterclass

Tijd voor inspiratie en kennisdeling

In workshops en kennisdelingsessies gaan trainer-adviseurs Jesús de la Torre y Rivas en Sergej Visser het gesprek met je aan over effectief onderwijs. Daarnaast wissel je tijdens de masterclass ervaring uit met collega-schoolleiders.
Tijdens de masterclass besteden we aandacht aan:

  • De rol die toetsing speelt bij effectief onderwijs.
  • Een heldere visie op toetsing.
  • Het belang van een concreet toetsbeleid en oog voor toetskwaliteit.
  • Formatief evalueren ofwel leerdoelgericht werken.
  • Welke bouwstenen en tools je kunt gebruiken.
  • Hoe je vernieuwing implementeert. Inclusief stappenplan en checklists.

Waar en wanneer

Extra datum: Woensdag 10 november 2021, Deze editie wordt verzet naar het nieuwe jaar!
Locatie: We informeren je hierover nadat de datum is geprikt.
Inclusief: Koffie, thee en een diner
Voor wie: Leidinggevenden in het voortgezet onderwijs
Toegang: Gratis, beperkt aantal plaatsen!

Bouwen aan beter onderwijs

Kun je deze keer niet?

Kon je er in september niet bij zijn? We organiseren vaker masterclasses. We houden je graag op de hoogte van nieuwe data. Wil je ondertussen alvast (online) kennismaken met de adviseurs voor het voortgezet onderwijs? Plan eenvoudig een 1:1 afspraak op een moment dat jou uitkomt. Dan bespreken we jullie wensen op het gebied van toetsing en effectief onderwijs.

Meld je aan

Dit aanvraagformulier is niet meer in gebruik. Kunnen we met je meedenken over toetsing of formatief evalueren op jullie school? Neem dan contact op via: 088 556 9800 of jij@bureau-ice.nl. Hartelijke groet, Team JIJ! - Bureau ICE