Menu
hieperdepiep welkom bij iep
Hieperdepiep! Welkom bij IEP!

Welkom bij IEP!

Bedankt voor je bestelling

Bedankt voor de aanmelding voor het IEP Leerlingvolgsysteem. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling in je mailbox. Mocht je deze bevestiging niet hebben ontvangen, laat het ons dan even weten via iep@bureau-ice.nl.

Mijn IEP-account
Wij gaan nu aan de slag met het IEP-account voor jouw school. Wanneer dit gereed is, sturen wij je de benodigde informatie toe.

Implementatie
De implementatie bestaat uit vier fasen: Een goede start met het IEP LVS. Je begint met een e-learning van ongeveer 60 minuten om samen met je team te kijken en de checklist in te vullen. Op het moment dat je account gereed is, ontvang je hierover meer informatie.

Mijn IEP-kanaal
Hulp nodig met het IEP LVS? Op Mijn IEP-kanaal vind je alle informatie over het werken met het IEP LVS. Van het informeren van ouders en de voorbereiding tot aan de afname en het analyseren van de resultaten; voor alle stappen vind je op Mijn IEP-kanaal handleidingen, stappenplannen en video’s.

Compliment!
Een complimentje is leuk om te krijgen én leerzaam om te geven. Download de IEP-complimentenkaart en ga in de klas aan de slag met het geven en ontvangen van complimenten.

Wij kijken er naar uit om samen aan de slag te gaan met het IEP LVS.
Alvast veel plezier!

Het IEP-team

IEP logo