Menu

Info voor jou

Op deze pagina vind je documenten die jou op weg helpen met het LVS. Kies hierboven het blok van de fase die voor jou van toepassing is:

  • Opstarten: Je gaat voor het eerst met het IEP LVS werken. Op deze pagina lees je hoe je het systeem voor jouw school klaarzet en welke acties de schoolbeheerder doorloopt.
  • Voorbereiding en afname: Je gaat toetsen/instrumenten afnemen in het IEP LVS. Op deze pagina lees je hoe je de collega’s en de leerlingen voor kunt bereiden op de (eerste) afname.
  • Resultaten en analyse: De toetsen/instrumenten zijn gemaakt en je hebt de resultaten voor je. Wat nu? Op deze pagina lees je precies hoe je de resultaten kunt lezen, analyseren (ook voor NPO), exporteren en delen met de leerlingen.
  • Altijd handig!: Op deze pagina vind je een link naar documenten die je in elke fase kunt gebruiken, zoals de algemene handleiding en de snel op weg handleiding.

Mocht je nog vragen hebben of graag hulp willen met het IEP LVS, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag! We zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 556 9800 of via iep@bureau-ice.nl.

Wat is er nieuw in het IEP LVS?

We zijn altijd bezig om het IEP Leerlingvolgsysteem verder uit te breiden en verbeteringen door te voeren met behulp van jullie feedback. Daarom laten wij je graag zien wat er nieuw is in het IEP LVS, welke verbeteringen we hebben doorgevoerd in de afgelopen periode en welke verbeteringen er nog aan komen. Klik hieronder op de knop om te zien wat er nieuw is!

IEP LVS