Contact
IEP trainingen
IEP referentiescholen
Terug naar Info voor jou

Altijd handig!

Op de andere pagina’s vind je informatie per fase, maar er zijn ook een aantal dingen die altijd handig zijn. Op deze pagina vind je die informatie: Nieuw in het IEP LVS, de handleiding, Snel op weg met het IEP LVS en veelgestelde vragen. Mis je iets? Laat het ons weten via 088 – 556 9800 of via iep@bureau-ice.nl.

Nieuw in het IEP LVS

We zijn altijd bezig om het IEP Leerlingvolgsysteem verder uit te breiden en verbeteringen door te voeren met behulp van jullie feedback. Daarom laten wij je graag zien wat er nieuw is in het IEP LVS, welke verbeteringen we hebben doorgevoerd in de afgelopen periode en welke verbeteringen er nog aan komen. Klik hieronder op de knop om te zien wat er nieuw is en wat er nog aan komt!

IEP LVS

Handleiding IEP LVS

In de handleiding leggen we stap voor stap het IEP LVS uit. Hier vind je bijvoorbeeld hoe je een toets klaarzet, hoe je een toets beoordeelt (bijvoorbeeld bij technisch lezen) en hoe de leergroeimeter de groei weergeeft.

Snel op weg

Welke toetsen zijn er in het IEP LVS? Hoe zet je een toets klaar? Hoe beoordeel je een toets? Met de Snel op weg-handleiding helpen we je snel op weg. Binnen een paar minuten kun je aan de slag.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het IEP LVS? Dan kan het zomaar zijn dat jouw vraag eerder is gesteld. Bekijk hier de veelgestelde vragen.