Menu
IEP trainingen
IEP referentiescholen

Altijd handig!

Op de andere pagina’s vind je informatie per fase, maar er zijn ook een aantal dingen die altijd handig zijn. Op deze pagina vind je die informatie: Nieuw in het IEP LVS, de handleiding, Snel op weg met het IEP LVS en veelgestelde vragen. Mis je iets? Laat het ons weten via 088 – 556 9800 of via iep@bureau-ice.nl.

Nieuw in het IEP LVS

We zijn altijd bezig om het IEP Leerlingvolgsysteem verder uit te breiden en verbeteringen door te voeren met behulp van jullie feedback. Daarom laten wij je graag zien wat er nieuw is in het IEP LVS, welke verbeteringen we hebben doorgevoerd in de afgelopen periode en welke verbeteringen er nog aan komen. Klik hieronder op de knop om te zien wat er nieuw is en wat er nog aan komt!

IEP LVS

Goede start met het IEP LVS

Werken jullie voor het eerst met het IEP LVS? Op onze ‘Goede start pagina’ vind je video’s voor de opstart (fase 1), de eerste keer en de tweede keer resultaten en een video om met elkaar het jaar af te sluiten en het IEP LVS te evalueren.

Leerlingen IEP Eindtoets en Leerlingvolgsysteem

Snel op weg

Welke toetsen zijn er in het IEP LVS? Hoe zet je een toets klaar? Hoe beoordeel je een toets? Met de Snel op weg-handleiding helpen we je snel op weg. Binnen een paar minuten kun je aan de slag.

Handleiding IEP LVS

In de handleiding leggen we stap voor stap het IEP LVS uit. Hier vind je bijvoorbeeld hoe je een toets klaarzet, hoe je een toets beoordeelt (bijvoorbeeld bij technisch lezen) en hoe de leergroeimeter de groei weergeeft.

Trainingen en koppelingen

Samenwerkingspartners | Onderwijsadvies
IEP helpt je het eerste jaar helemaal op weg in het IEP LVS, doormiddel van: Goede start met het IEP LVS. Daarna ontstaan soms specifieke vragen op scholen omdat we hebben gemerkt dat de andere manier van kijken vraagt om ‘omdenken’. Heb je hulp nodig bij het bepalen van jullie schoolvisie en/of toetsvisie? Of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes of het toepassen van de resultaten in de onderwijspraktijk? Daarbij kunnen onze samenwerkingspartners je helpen. De samenwerkingspartners zijn volledig op de hoogte van het IEP LVS en sluiten met hun visie goed aan bij IEP.

Koppelingen | Resultaatuitwisseling
Op verzoek van scholen hebben we met een aantal partijen een koppeling met het IEP LVS gerealiseerd. Via onderstaande knop zie je welke koppelingen er zijn.

IEP Trainingen en advies - Bureau ICE

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het IEP LVS? Dan kan het zomaar zijn dat jouw vraag eerder is gesteld. Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 – 556 9800 of via iep@bureau-ice.nl.