Online event - Inzicht in ontwikkeling
Online event - Inzicht in ontwikkeling

Online event voor alle onderwijsprofessionals

29 september, ben jij er ook bij?

Ontwikkelen. vanaf onze geboorte is er focus op onze ontwikkeling. Alles wordt gemeten, data worden in plaatjes en grafieken gevangen en er wordt een oordeel aan de ontwikkeling van een jong kind gekoppeld. Presteer je volgens het gemiddelde of daarboven, dan is het goed; onder het gemiddelde geeft reden tot zorg. En zo wordt alles in onze maatschappij steeds meer gemeten en beoordeeld. Maar hebben we daarmee ook écht zicht op ontwikkeling? Of vraagt dat meer dan data weergeven in plaatjes en grafieken? Hoe komen we tot daadwerkelijk Inzicht in ontwikkelingDat en meer hoor je op 29 september tijdens ons gratis online event. 

Ieder mens verdient een eerlijke kans om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, onafhankelijk van afkomst en omgeving. Om te groeien. Om te worden wie je bent. Wij zijn ervan overtuigd dat de ontwikkeling van kennis en talent het best tot stand komt in een veilig leerklimaat zonder afrekencultuur. Al ruim 33 jaar zetten wij ons bij Bureau ICE in om eerlijk inzicht te geven in ieders ontwikkeling van kennis én talent. Dit doen wij in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs, het mbo en NT2.  

Wat kun je verwachten?

Op donderdagmiddag 29 september organiseren wij vanuit Bureau ICE een gratis online event voor alle onderwijsprofessionals uit het po, vo, mbo en NT2. Met het thema ‘Inzicht in ontwikkeling als leidraad trappen we af met hoogleraar Filosofie van de gedragswetenschappen aan Radboud Teaching en Learning Centre, Jan Bransen. Hij zet ons aan het denken over ontwikkeling in het onderwijs en/of hoe je dat in beeld kunt krijgen. Wat is er nodig om een goed beeld te krijgen van wat iemand kan. Zijn toetsen de juiste instrumenten hiervoor of vertroebelen ze juist het zicht op ontwikkeling? Laat je meenemen in de dilemma’s rondom dit thema. 

Keuzerondes
We vragen je tijdens het aanmelden waar je werkzaam bent (po, vo, mbo of NT2). Zo kunnen we je gelijk indelen bij de bijbehorende sessies. Iedere sessie duurt 30 minuten en je kan live vragen stellen via de chat. Wil je toch een andere sessie bijwonen? Je kan tijdens het event gemakkelijk wisselen. Bekijk hiernaast het volledige programma. 

Aanmelden