‘Toets! Special #1: Oog voor toetskwaliteit’ nu beschikbaar!

Het JIJ!-team van Bureau ICE heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een speciale editie van het Toets! magazine. Het resultaat is een editie die vol staat met inspirerende en informerende inhoud van onderwijsprofessionals, toetsspecialisten en leerlingen. Iets wat je zeker niet aan je voorbij wilt laten gaan.

Wil jij deze speciale editie van het magazine ontvangen? Bekijk dan Toets! Special: Oog voor toetskwaliteit. Heb je deze editie al op je (digitale) deurmat liggen? Schrijf je dan in voor de volgende edities zodat je die ook ontvangt, dat kan hier.

 


Meer over JIJ!

Iedere leerling leert en ontwikkelt zich anders. Door inzicht te krijgen in hoe leerlingen zich ontwikkelen en in hun leerproces, helpen we hen om zich maximaal te ontplooien. Wij geloven in toetsen om van te leren. Toetsen op een manier die leerlingen onderdeel maakt van hun eigen leer- en ontwikkelproces. En die docenten zicht geeft op waar de hiaten zitten en welke feedback of hulp er nodig is.

JIJ! Toetsing & Training adviseert, inspireert en ontzorgt in het creëren van waardevolle leermomenten. We ondersteunen het voortgezet onderwijs op drie in elkaar grijpende niveaus: toets- visie en toetsbeleidtraining en professionalisering en tools. Op deze manier kun je toetsing inzetten om het onderwijs beter te maken.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *