Sessie 3: Het examenproces, van voorbereiding tot evaluatie

Spreker - Het examenproces, van voorbereiding tot evaluatieBinnen het Onderzoekskader 2021 stelt de wetgever eisen aan de kwaliteitsborging van het gehele PDCA-examenproces. Het borgen van de deskundigheid van alle examenactoren is hierbij een van de vereisten. Hoe zorg je ervoor dat binnen het volledige examenproces iedereen doet wat hij/zij moet doen en ook voldoende kennis heeft om de taken en verantwoordelijkheden goed uit te voeren? Oftewel, is iedereen deskundig genoeg? In deze sessie wordt uiteengezet wat TOA binnen het PDCA-examenproces qua trainingen en adviezen te bieden heeft.

Voor wie?

Deze sessie is interessant voor alle actoren binnen de mbo-examencyclus, zoals Commissieleden van Bestuur, directieleden, teamleiders en examencommissieleden.

Spreker

Luuk Bouwman is mbo-adviseur/trainer bij Bureau ICE en verzorgt met passie het gehele spectrum aan mbo-trainingen. Met meer dan 35 jaar ervaring binnen het mbo-werkveld zijn er weinig verrassingen voor hem. Hij geeft met plezier adviezen aan mbo-scholen over de examenorganisatie.