Bureau ICE en corona
Bureau ICE en corona

Updates Bureau ICE en coronavirus

Contact

Op het moment gaat het op veel scholen anders dan normaal. We staan zo goed mogelijk voor jullie klaar. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice via 088-556 98 00 of klantenservice@bureau-ice.nl.

Lees hieronder meer over wat je van ons kunt verwachten in deze tijd.

Basisonderwijs

Wij hebben op onze website een pagina ingericht met alle informatie en tips vanuit IEP voor ouders en leerlingen, leerkrachten en IB’ers én voor de directeuren en de schoolbestuurders. 

Vragen over IEP? We helpen je uiteraard graag! Je kan ons bereiken via iep@bureau-ice.nl of 088-556 98 00

Voortgezet onderwijs

Toetsen en het JIJ! Leerlingvolgsysteem

Toetsen in het JIJ! LVS neem je het liefst op school af. Wil je ingeplande toetsen (voor sommige leerlingen) op afstand afnemen, dan is het mogelijk om de toetsen via het JIJ! LVS vanuit huis te laten maken. Het kan helpen bij het volgen van waar je leerlingen staan en waar ze nu ondersteuning kunnen gebruiken. Bekijk onze pagina over Toetsen op afstand voor praktische informatie en richtlijnen. Heb je overige vragen of kunnen we je op een andere manier helpen? We horen het graag via 088 -56 9800 of jij@bureau-ice.nl.

 

JIJ! Schoolexamens

We raden aan de JIJ! Schoolexamens kijk- en luistervaardigheid en rekenen op school af te nemen. De JIJ! Schoolexamens kun je inplannen wanneer het jullie uitkomt.

 

JIJ! Trainingen, presentaties en adviesgesprekken

Heb je de komende periode een JIJ! training op jullie school gepland? Over het algemeen kunnen de trainingen op locatie doorgaan volgens de RIVM-richtlijnen. Lukt dit op jullie school niet? Neem dan contact op om af te stemmen of er een online alternatief mogelijk is óf om de training te verplaatsen. Adviesgesprekken of presentaties kunnen we uiteraard ook online voeren.

MBO

Examineren in coronatijd gaat anders. Maar hoe zorgen we er samen voor dat de mbo-student toch zijn of haar diploma kan halen en inzicht heeft in de eigen voortgang?

We hebben de volgende suggesties:

  • Examineren op locatie. Dit heeft sterk onze voorkeur. Voor iedere student gelden dan vergelijkbare condities, waardoor iedere student gelijke en eerlijke kansen heeft.
  • Examineren op afstand. Hiervoor hebben we een aantal tips.
  • Examineren aan de hand van een criterium gericht interview. Graag helpen we je hiermee op weg met onze online CGI training.

NT2

We willen jullie graag ondersteunen bij vragen over toetsing en de mogelijkheden van ons Toetsplatform.

Toetsen thuis? Neem eerst contact op

Het is mogelijk om cursisten thuis gebruik te laten maken van de toetsen in het Toetsplatform Taal. Niet alle toetsen zijn hiervoor beschikbaar. Neem daarom eerst contact op met onze adviseur Frieda van den Hout, tel: 06-83133092