Menu
Quayn - toetsplatform voor het VO
Quayn - toetsplatform voor het VO

Aanmelden online sessies Quayn

Ga je (weer) aan de slag met het toetsplatform Quayn? We organiseren regelmatig online sessies, waarin we je meenemen in de basis van het werken met Quayn of een verdiepend thema uitlichten. Zo haal je nog meer uit het platform. Lees hieronder wat je van de opkomende sessies kunt verwachten en meld je aan! Heb je vragen die we kunnen behandelen in de sessie? Zet ze hieronder alvast in het aanmeldformulier. In de bevestigingsmail van je aanmelding ontvang je een Teamslink voor de sessie.

Goed om te weten: kun je uiteindelijk niet aanwezig zijn, dan ontvang je achteraf een terugkijklink.

Werken met metadata

Wil je je verder verdiepen in Quayn? Toetsvragen kun je labelen met metadata. Selecteer je bij het maken van een toetsvraag metadata, bijvoorbeeld ‘vaardigheid’, dan krijg je hier in de analyse uitgebreid inzicht in. Waarom zou je gebruikmaken van metadata? In deze sessie geven we hier graag antwoord op. Ook komt aan bod welke velden handig zijn om te gebruiken, hoe je meerdere velden in één keer kunt aanpassen en waar je de metadata precies terugziet.  

Sessie: Donderdag 21 maart ’24 15:30 – 16:30 uur 

Effectief samenwerken in Quayn

Werken jij en je collega’s al effectief samen in Quayn? Dat scheelt een hoop tijd! Het is zonde om een goede toets niet te delen met je sectie. In Quayn kun je mappen delen en binnen je vaksectie dezelfde toets inplannen. Ook kun je het werk verdelen door samen met je collega’s itembanken te vullen en toetsen te beoordelen. In deze sessie nemen we je hier graag in mee.  

Sessie: Maandag 27 mei ’24 15:30 uur – 16:30 uur 

Deze sessie is vanwege Tweede Pinksterdag verplaatst van 20 mei naar 27 mei.

Meld je aan