Menu
TOA-trainingen examencommissie
TOA-trainingen examencommissie

Training Examencommissie professional PDCA

Waarom deze training?

Je hebt ervaring als examencommissielid, maar denkt dat je nog beter kunt functioneren. Je vindt het lastig om met bepaalde dilemma’s om te gaan, denk aan fraude, vrijstellingen of het vaststelproces van examens. Maar het is ook fijn om als team eens te kijken waar je als examencommissie staat en waar zaken in het examenproces beter kunnen. De trainer helpt niet alleen jou, maar de hele examencommissie nóg beter te functioneren.

Een kundige, vriendelijke trainer. Voelde me vertrouwd en gezien!
Anoniem

Dit ga je leren

De training richten we als volgt in.

Stap 1: Startsituatie in kaart
Vooraf aan de training wordt er een intakegesprek gehouden waarin we ons richten op de huidige sitiatie binnen het examenproces en de taken van de examencommissie. Desgewenst kunnen in overleg met de trainer relevante dilemma’s of casussen in de training opgenomen worden.

Stap 2: Trainingsbijeenkomsten
De trainer analyseert de vooraf opgestuurde casussen en vertaalt deze input naar de invulling voor de twee trainingsbijeenkomsten zodat deze manier inhoudelijk aansluiten op de specifieke wensen en behoeften. Tijdens de bijeenkomsten worden de vooraf ingebrachte casussen/thema’s centraal gesteld en zal veel in het teken staan van de kwaliteitsborging.

Training Examencommissie

Dit levert het op

Je kennis om als examencommissielid te functioneren is weer opgefrist en verder aangescherpt. Je weet wat er van jou verwacht wordt en hoe je de kwaliteit van het examenproces efficiënt kunt borgen.

Na afloop ontvang je het certificaat Examencommissielid Professional PDCA (als je alle dagdelen hebt gevolgd).

Investering

Een overzicht van de investering voor deze training vind je hier.

Nuttige informatie

Volledig online nee
Volledig op locatie V
Deels online nee
Open inschrijving nee

 

Rapportcijfer TOA Training

Ik heb interesse