Contact

Updates Bureau ICE en coronavirus

Sinds 16 maart zijn alle scholen gesloten vanwege het coronavirus. Alles gaat nu even anders, maar we staan zo goed mogelijk voor jullie klaar. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice via 088-556 98 00 of klantenservice@bureau-ice.nl.

Lees meer over wat je van ons kan verwachten  in deze ongewone situatie.


BASISONDERWIJS

IEP Eindtoets:

De IEP Eindtoets wordt in verband met het coronavirus dit jaar niet afgenomen bij leerlingen groep 8. Kijk voor meer informatie op:

https://www.bureau-ice.nl/basisonderwijs/veelgestelde-vragen-corona-virus/

IEP Leerlingvolgsysteem:

Alle regiobijeenkomsten zijn tot later bericht geannuleerd. In plaats hiervan bieden we de mogelijkheid om een videoafspraak te maken.

VOORTGEZET ONDERWIJS

Toetsen en het JIJ! Leerlingvolgsysteem
Het is mogelijk om de toetsen in het JIJ! Leerlingvolgsysteem vanuit huis te laten maken. Het kan helpen bij het volgen van waar je leerlingen staan. Heb je toetsen ingepland voor de komende periode? Je ontvangt deze week een mail met informatie over het afnemen van deze toetsen op afstand. Heb je andere vragen of kunnen we je op een andere manier helpen? We horen het graag via 088 -56 9800 of jij@bureau-ice.nl.

Meer info toetsen op afstand: Pagina Toetsen op afstand

JIJ! Toetsen als schoolexamen?
Het is mogelijk om JIJ! Toetsen in te zetten als schoolexamen. Bekijk de informatie hierover op de volgende pagina:
JIJ! Toets als schoolexamen

JIJ! Trainingen, presentaties en adviesgesprekken
Heb je de komende periode een JIJ! training op jullie school gepland? Onze trainers nemen contact met je op om hier een nieuwe datum voor te prikken. We verkennen ook graag samen online mogelijkheden voor trainingen. Laat het ons vooral weten waar jullie behoefte aan hebben. Daarnaast kunnen onze adviseurs online presentaties geven of adviesgesprekken voeren. Lees hierover meer op: Pagina in gesprek met adviseurs

Afspraak adviseurs JIJ! – online mogelijkheden
Er zijn mogelijkheden om online presentaties in te plannen. Mocht je bijvoorbeeld meer willen weten over de JIJ! Schoolexamens kijk- en luistervaardigheid, dan kunnen we jullie ook op afstand informeren. We horen graag of we je op deze manier het gesprek aan kunnen gaan.

 

MBO

Nieuwsbericht: Hoe zorgen we dat onze mbo-studenten tóch een diploma kunnen behalen?

Voor het toetsen en examineren in het mbo hebben we een bericht gemaakt met meer informatie. Lees dit bericht op de speciale pagina.

 

NT2

Hier volgt nieuwe informatie indien bekend.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *