Toets! Special: Eigenaarschap: illusie of realiteit? nu beschikbaar!

VO - Toets! Special #2 - Eigenaarschap

Goed nieuws, er is weer een kersverse editie van Toets! Special beschikbaar. De rode draad is dit keer ‘eigenaarschap’, een term die regelmatig valt in het (voortgezet) onderwijs. In deze editie vind je weer een flinke dosis inspiratie, tips en ervaringsverhalen. Aan het woord komen onder anderen; Deborah Odendaal, schoolleider van het MLA#2, Lotte Prins, bestuurslid van het LAKS, Dina Aabbouz, leraar bij VSO De Burcht en Harold Bekkering, hoogleraar sociaal-cognitieve neurowetenschappen. Natuurlijk spreken we ook een aantal leerlingen over hun ervaring met toetsing op school.

Wil jij deze editie van het magazine ontvangen? Vraag hem gratis aan! Ga naar: Toets! Special – Eigenaarschap: illusie of realiteit?

Heb je deze editie inmiddels al op je (digitale) deurmat liggen? Schrijf je dan in voor de volgende edities zodat je die ook ontvangt, dat kan hier.

 


Meer over JIJ! en Quayn voor het VO

Het team van JIJ! en Quayn helpt je graag om het onderwijs nog beter te maken. Goed toetsen, eerlijk meten en effectief evalueren staat daarbij centraal. Toetsen om van te leren dus. Elke leerling verdient een eerlijke beoordeling en een kans op een optimale ontwikkeling. Daarom helpen we je graag om een beter inzicht in de groei van elke leerling te krijgen. Hoe?

  • Met betrouwbare en valide toetsen in het JIJ! Leerlingvolgsysteem;
  • Met het toetsplatform Quayn om toetsen om maat samen te stellen en te analyseren;
  • Met aansprekende trainingen om je lessen en toetsen nog beter te maken;
  • Met advies- en verandertrajecten met impact.
Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *