Menu
4e Nationale Toetscongres 2019 - Anders kijken, meer zien - banner 1
4e Nationale Toetscongres 2019 - Anders kijken, meer zien - banner 6

Inschrijving voor Het 4e Nationale Toetscongres

Schrijf je in voor het Toetscongres vo

Inspirerende lezingen van onder andere Harold Bekkering (professor in de psychologie) en Eric van ’t Zelfde (rector Dreamschool) worden afgewisseld met 18 workshops. Laat je in drie keuzerondes prikkelen over trends binnen de dagelijkse onderwijspraktijk. Van wetenschappers die de laatste psychologische en sociologische trends tonen, tot docenten die een openhartig beeld van hun klas, zelfreflectie of ervaringen geven. Cabaretier Vincent Bijlo sluit het congres ludiek af met een speciaal cabaretprogramma over het thema.

 

Benieuwd naar alle verhalen?

Verschillende lezingen en workshops hebben een beperkt aantal plaatsen. Stel het programma van je eigen keuze samen en kies de onderwerpen en sprekers die daar het beste bij passen. Sommige sprekers geven een lezing over een actueel thema, bij andere ga je zelf actief aan de slag. In het overzicht van de sprekers lees je hoe zij in hun presentatie antwoord geven op het thema ‘Anders kijken, meer zien’. Bekijk hoe je het optimale uit jouw Toetscongres haalt met behulp van deze plattegrond.

Een breed aanbod aan topsprekers en ervaringsdeskundigen uit het voortgezet onderwijs staan voor je klaar om hun inzichten en ervaringen te delen. Deelname kost € 275,00 exclusief BTW. Meld je aan voor 1 juli en ontvang 10% korting op de toegangsprijs.