Menu
Evaluatiemoment brugklas - Brugklas evaluatieroute op maat
Evaluatiemoment brugklas - Brugklas evaluatieroute op maat

Goed en eerlijk volgen en evalueren in de brugklas

Meer tips

In augustus organiseerde Malmberg een serie Summerschool webinars. Op 20 augustus was het JIJ! team te gast om je meer te vertellen over de evaluatieroutes die je in kunt zetten in de brugklas (maar ook in hogere leerjaren). Heb je je aangemeld voor dit webinar, dan ontvang je de avond na het webinar een terugkijklink. Wil je de powerpoint die bij deze presentatie hoorde nog eens bekijken? Klik dan op de afbeelding. Je kunt deze vervolgens ook downloaden. Wil je collega’s attenderen op dit webinar? Je kunt ze uiteraard de terugkijklink sturen.

Stappenplan Brugklas evaluatieroute

Bekijk hiernaast nog eens de infographic waarmee we een indruk geven van hoe een evaluatieroute er uit kan zien voor de brugklas, leerjaar 1. Voor iedereen die aan de slag wil met zo’n route hebben we een praktisch stappenplan opgesteld. Laat ons weten als je interesse hebt in dit stappenplan. Je kunt het opvragen via jij@bureau-ice.nl.

Mogelijkheden trainingen en workshops

Wil je dieper duiken in de kunst van het determineren? De trainers van JIJ! hebben twee trainingen ontwikkeld:

  • Elke leerling op de juiste plek
  • Leerdoelgericht determineren

Klik op de knop om meer over de trainingen te lezen.

JIJ! Toetsing & Training - voortgezet onderwijs - docent

In gesprek en meer info

Wil je meer weten over de evaluatieroutes, het JIJ! Leerlingvolgsysteem of het professionaliseringsaanbod van JIJ! Of wil je in gesprek met een van onze trainers of adviseurs? We horen het graag! Je kunt ons bereiken op 088 556 9800 of jij@bureau-ice.nl, óf vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.