Menu
IEP Eindtoets
IEP Eindtoets

Kijkje in de materialen

Alsjeblieft, jouw gratis voorbeeldboekje

Nog onbekend met de IEP Eindtoets? Wij kunnen ons voorstellen dat je graag eens door een boekje bladert. Daarom hebben we een voorbeeldboekje gemaakt.

Via onderstaand formulier kun je één gratis voorbeeldboekje bestellen, of bestel hier meer voorbeeldboekjes.

Bij de IEP werken en schrijven de leerlingen in het toetsboekje, dit zorgt voor overzicht en rust op tafel. De vragen lopen op van makkelijk naar moeilijk. Iedere leerling krijgt dezelfde toets; zo heeft iedere leerling bij elke vraag een nieuwe kans om te laten zien wat hij kan. Doordat de vragen in onderwerp en thematiek aansluiten bij de belevingswereld van een 11/12-jarige én het boekje een hele frisse vormgeving heeft, ervaren de leerlingen de IEP vaak helemaal niet als een zware toets. Gelukkig maar, dat is ook niet nodig, want de eindtoets is een second opinion naast het schooladvies dat de leerling al gekregen heeft.

Bestel een informatiepakket

Ben je benieuwd naar de IEP Eindtoets? Vraag dan een informatiepakket aan. Vul het formulier in en ontvang de materialen op je school. Wat je kunt verwachten?

  • Een voorbeeldboekje van de IEP Eindtoets
  • Brochure
  • Voorbeeldrapportages van de IEP Eindtoets

Bekijk een webinar

Wij organiseren geregeld gratis webinars over verschillende onderwerpen. Zo hebben we onlangs ook een webinar opgenomen over de IEP Eindtoets. Via onderstaande link kun je dit terugkijken. Je kunt eenvoudig via de inhoudsopgave door de video heen klikken.

Tip: deel het ook met je collega’s!